; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prețul dragostei

Când va difuza Acasă sezonul 2 din serialul turcesc „Prețul dragostei”

29 June 2017

Primul sezon al serialului turcesc „Prețul dragostei' (în original „Kiralık Aşk') s-a terminat la postul Acasă marți, 27 iunie, fiind înlocuit de o altă producție turcească, „Parola: Te iubesc'.

Serialul început în martie 2017, care spune o frumoasă poveste de dragoste dintre doi tineri din clase sociale diferite (jucați de actorii Elçin Sangu și Barış Arduç), are însă și un al doilea sezon.

După numeroase întrebări din partea fanilor, Acasă a explicat că episoadele rămase nedifuzate (în varianta turcească au fost 17, în cea internațională sunt mai multe) vor fi difuzate la toamnă (update: postul anunță pe tv că vor începe pe 29 august).  

„Preţul dragostei'

Cine sunt protagoniștii din „Prețul dragostei'

„Prețul dragostei' urmăreşte povestea de dragoste cu năbădăi dintre doi tineri din categorii sociale diferite. Defne (Elçin Sangu, pe care o ştim din „Trădarea', „În dragoste şi în război', dar şi din „O poveste de iubire') este o tânără orfană, care munceşte pentru a-şi întreţine restul familiei – o frate, o soră şi bunica.

Omer (Barış Arduç, pe care telespectatorii români l-au văzut în „Îngeri şi nobili') este şi el orfan, un tânăr serios, introvertit, proprietarul unei afaceri cu pantofi care merge foarte bine. Într-o zi, Defne şi Omer se întâlnesc la restaurantul unde lucrează Defne şi destinul li se schimbă pentru totdeauna.

Frumoasa Elçin Sangu are 28 de ani, a devenit celebră pentru rolul din „În dragoste şi în război', în original „Kurt Seyit ve Şura'.

Barış Arduç are 29 de ani, s-a născut în Elveţia, iar serialul care l-a făcut celebru este chiar acest „Kiralık Aşk'.

CITEȘTE ȘI:

„Parola: Te iubesc' începe de astăzi la Acasă. Noul serial turcesc, în locul „Prețul dragostei'

Barış Arduç, actorul principal din serialul turcesc „Preţul dragostei', se însoară

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare