Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi, detalii despre botezul Aidei. Când va avea loc ceremonia și ce planuri are actrița: „Există o sincronizare perfectă”

Laura Cosoi, detalii despre botezul Aidei. Când va avea loc ceremonia și ce planuri are actrița: „Există o sincronizare perfectă”
18

de Cristina Țapu,

Laura Cosoi a născut pe 29 iulie o fetiță perfect sănătoasă care va purta numele de Aida. Actrița s-a recuperat în timp record, așadar și-a reluat deja proiectele și are o energie debordantă. Soția lui Cosmin Curticăpean a dezvăluit când va avea loc botezul Aidei și ce planuri de viitor are!

Când va avea loc botezul Aidei, cea de-a patra fiică a Laurei Cosoi

Laura Cosoi a născut în urmă cu două săptămâni, dar are o energie debordantă și este gata să revină la proiectele de suflet pe care le-a abandonat în perioada sarcinii. Cu toate acestea, înainte de botezul Aidei, care va avea loc la finalul lunii august, actrița dorește să plece într-o binemeritată vacanță alături de familia sa.

​„Urmează o perioadă în care urmează să plec și eu cu familia mea, într-o mică vacanță, apoi, urmează botezul Aidei, care va fi la finalul lunii și trebuie să mă organizez cu acest eveniment foarte important din viața noastră.

Laura Cosoi (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Dacă puteți crede, nu am apelat nici măcar o secundă nici la pompă, motiv pentru care, îmi dau seama că există o sincronizare perfectă între mine și Aida și pot pleca două ora și jumătate, chiar trei de acasă”, a povestit Laura Cosoi, pe pagina contului personal de Instagram, acolo unde este foarte activă.

Laura Cosoi se înțelege de minune cu cel mai nou membru al familiei și susține că între ea și Aida există o comunicare specială, mai presus de orice. De altfel, actrița povestea că a visat că va avea patru copii, iar numele Aidei i s-a arătat într-un vis.

Aida, numele ales de Laura Cosoi pentru a patra fetiță, este un prenume feminin care își are originea în limba arabă din numele arab clasic „ʻĀyidah” sau „ʻĀʼidah”. Se crede că are sensuri multiple, cele mai comune fiind „recompensă” și „cadou”. Este, de asemenea, o variantă a termenului arab „Ayda”, care înseamnă „vizitator” sau „întoarcere”.

Se crede că numele are mai multe alte origini, inclusiv italiană, anumite limbi africane și europene, turcă și japoneză. Semnificația italiană a numelui este „fericită”. În japoneză, este folosit ca nume de familie. Conform originilor sale turcești, ar putea fi derivat din termenul „ay” și înseamnă „lună”, în timp ce în lituaniană, poate fi forma feminină a lui Aidas și înseamnă „ecou”.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt părinții a patru fete

În noaptea de 28 spre 29 iulie, Laura Cosoi a devenit mămică pentru a patra oară! Actrița a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar anunțul a fost făcut chiar de ea pe contul său de Instagram. Laura și Cosmin Curticăpean mai au împreună trei fetițe, iar anul acesta au împlinit 12 ani de relație și 9 ani de căsătorie.

Cosmin este cel care a făcut-o să creadă din nou în dragoste și soțul ideal, conform artistei. Cei doi se cunosc de mai bine de 2 decenii și au o relație de 12 ani. Anul acesta au împlinit 9 ani de căsătorie, iar Laura se declara la fel de îndrăgostită ca în prima zi.

Laura Cosoi: „Ce noroc că ne-am găsit”

Laura Cosoi a dezvăluit că ea și soțul au sărbătorit anul aceasta Nunta de lut. De ce este vorba? 9 ani au trecut de când au devenit soț și soție. Actrița a împărtășit cu fanii ei din mediul online mai multe imagini din ziu nunții ei.

Ce noroc că ne-am găsit, dar mai ales ce bine că ne păstrăm! Te iubesc, Cosmin! #9ani#aniversare#NuntadeLut#teIubesc”, a scris Laura Cosoi pe Instagram, în dreptul mai multor imagini făcute chiar în ziua nunții ei.

Laura Cosoi nunta (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 18

De ce este Laura Cosoi împotriva concediului de maternitate

Laura Cosoi a recunoscut că, după părerea ei, concediul de doi ani pentru creșterea copilului este periculos pentru femei. Actrița a spus că proaspetele mămici au nevoie de socializare și de timp pentru ele.  

„Nu, n-am suferit. Aș fi putut să ajung la anxietate după nașterea Ritei, când am stat mai mult acasă decât am făcut-o după celelalte două sarcini. E doar părerea mea. Eu cred că acest concediu de doi ani este un pericol. Lipsește profund socializarea care să nu fie neapărat în parc cu alte mămici în care să discuți numai despre copii. Ca femei, avem nevoie și de alte lucruri pe care să le facem. Ok, nu poți să-ți dai copilul la creșă, dar cred că după un an ar trebui să te iei în considerare mai mult”, a mai explicat Laura Cosoi. 

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton