; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ethan Hawke si Angelina Jolie

Ethan Hawke: “Când te sărută Angelina, nu mai ştii cum te cheamă”

31 May 2013

Actorul de 42 de ani a vorbit într-un talk-show american despre scenele fierbinţi pe care le-a împărţit cu Angelina în pelicula Taking Lives' (2004), spunând despre iubita lui Brad Pitt că i-a oferit sărutul său favorit de pe marile ecrane, potrivit Daily Mail.

Despre cei doi s-a spus chiar că ar fi avut o relaţie în acel moment, când Hawke încă era căsătorit cu Uma Thurman, iar actorul a mărturisit: Cu tot respectul – pentru că femeia a fost în presă foarte mult în ultimul timp – cel mai bun sărut al meu de pe un platou de filmare a fost cu Angelina Jolie'.

Chestionat în privinţa detaliilor care au făcut momentul atât de special, Hawke a glumit: De ce e Wolfgang Amadeus Mozart un geniu? Angelina Jolie s-a născut ca să intimideze bărbaţi, să-i facă să se simtă slabi'.

Iar când te sărută, nu mai ştii cum te cheamă', a povestit starul despre sărutul cu vedeta de 37 de ani.

În ce priveşte cea mai fierbinte' tipă cu care a fost vreodată, pe ecran sau nu, Ethan a dat un răspuns surpinzător: De fapt, cu cât sunt mai celebre pentru că sunt fierbinţi, cu atât sunt mai puţin fierbinţi. Aşa că cea mai sexy tipă cu care am fost nu e cineva de care aţi auzit'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare