Homepage  / Vedete româneşti

Când simte Laura Cosoi că ceva nu este bine între ea și soțul ei. „Noi evoluăm diferit”

Când simte Laura Cosoi că ceva nu este bine între ea și soțul ei. „Noi evoluăm diferit”
13

de Roxana Mirea,

Laura Cosoi a oferit noi detalii despre căsnicia sa și a dezvăluit când simte că ceva nu este bine în relația ei cu soțul Cosmin Curticăpean. Aceștia au trei fetițe împreună: pe Vera, Rita și Lara. 

Laura Cosoi, noi detalii despre căsnicia sa 

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Recent, actrița a oferit noi detalii despre căsnicia ei și a mărturisit că, atât timp cât există iubire, o relație nu are cum să nu funcționeze.  

Nu știu dacă există o rețetă, dar pot spune că esențială e iubirea. Adică dacă te căsătorești din dragoste, funcționează. Acum și dragostea asta mai are nevoie și de susținere, mai sunt momente grele și e normal să fie așa. Important e să nu fie deodată amândoi în impas. Mi se pare că trebuie să îngădui, să ai răbdare, să comunici, e ca un al treilea, al patrulea, al cincilea copil, depinde câți ai acasă. Adică cuplul mi se pare că are nevoie de aceeași atenție ca și un copil”, a spus Laura Cosoi, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.  

Întrebată dacă crede că viața de cuplu s-a schimbat radical de când sunt părinți, Laura Cosoi a spus că schimbările au apărut abia după ce s-a născut mezina familiei, Lara.  

Se schimbă dinamică, dar viața noastră nu s-a schimbat foarte mult la primii copii. Apoi la al treilea deja da, pentru că ești cu copiii non-stop. Noi suntem mereu cu ei, nu facem nimic fără ei și e cam greu să te regăsești în afara familiei, dar face eforturile, iar eforturile par că dau roade, deci e bine”, a mai spus vedeta. 

Când simte Laura Cosoi că ceva nu este bine între ea și soțul ei. „Noi evoluăm diferit”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Când simte Laura Cosoi că ceva este în neregulă 

Laura Cosoi a mărturisit că simte atunci când ceva este în neregulă între ea și soțul ei. Atunci când nu apucă să petreacă timp unul cu celălalt, actrița recunoaște că simte că dinamica cuplului lor se schimbă într-un sens negativ. Laura Cosoi spune că este important ca doi soți să aibă momente în care să se preocupe strict de cuplul lor.  

„Îmi dau seama când ceva nu e bine sau că noi nu suntem bine, pentru că n-am mai apucat să mai petrecem timp împreună, să ne ascultăm. Noi evoluăm diferit pentru că suntem puși în situații diferite, fiecare în viața lui. Eu la filmări, el la întâlnirile lui de afaceri. Deplasările și toate lucrurile astea te provoacă și e important să găsești timp să mai treci pe acasă. Prin „acasă”, mă refer în sufletul tău și în sufletul celui de lângă”, a mai spus Laura Cosoi.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton