; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

AAAABZNXewDnoxem3OabJ1iIFKk8vyIA8f6qNhh6cHywwDtL02m0_uidQyzfcCrqbHPxa0MKNB1eyu5_YvwPkOcOy q XKUE

Când se va lansa a doua jumătate a sezonului 5 din serialul Netflix „Lucifer”

30 March 2021

După ce a difuzat anul trecut prima jumătate din sezonul cinci al serialului „Lucifer', Netflix a anunțat recent că a doua jumătate va fi difuzată din luna mai, informează tvline.com. 

 

Lansat în 2015, serialul Netflix „Lucifer' urmărea povestea lui Lucifer (Tom Ellis), care, plictisit să fie stăpânul infernului, se mutase în Los Angeles, unde își deschisese un club de noapte și colabora cu un detectiv de la omucideri.

 

Primele opt episoade ale sezonului cinci (penultimul din serial) au fost difuzate de Netflix din 21 august 2020. Producția serialului a fost oprită un timp din motive de pandemie și s-a reluat la sfârșitul lunii septembrie, pentru realizarea ultimelor opt episoade din sezonul cinci și a celor din sezonul șase (care va avea zece episoade și va încheia serialul). 


Recent, platforma Netflix a anunțat că cea de-a doua jumătate a sezonului cinci va fi difuzată începând de vineri, 28 mai. Creat de Tom Kapinos, serialul cu elemente supranaturale a ajuns astfel la un număr total 93 de episoade. D.B. Woodside, care a jucat în serial rolul lui Amenadiel, a semnat, de asemenea, regia unui episod, făcându-și astfel debutul în spatele camerei. Din distribuție mai fac parte Lauren German, Kevin Alejandro, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Scarlett Estevez, Aimee Garcia și Tricia Helfer.

 

În a doua parte a sezonului cinci vor apărea, de asemenea, ca invitați speciali, Rob Benedict, în rolul unui mercenar care intră în vizorul lui Chloe și al poliției din Los Angeles, Scott Porter în rolul lui Carol Corbett, un detectiv din trecutul lui Dan care se alătură poliției și stabilește imediat o legătură cu Ella, Merrin Dungey în rolul polițistei Sonya și Brianna Hildebrand în rolul lui Rory, un înger rebel. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare