; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona Gherghe

Când se termină al treilea sezon al show-ului matrimonial „Mireasa” (Antena 1). Anunțul făcut de Simona Gherghe

01 July 2021

Al treilea sezon al show-ului matrimonial „Mireasa', prezentat de Simona Gherghe, ajunge la final. Anunțul a fost făcut de gazda emisiunii în direct, la finalul ediției de joi, 1 iulie. 

La 4 luni de la debutul celui de-al treilea sezon al emisiunii „Mireasa', concurenții din casa show-ului matrimonial se pregătesc deja de nuntă! Simona Gherghe a anunțat joi, 1 iulie când va avea loc finala acestui sezon. 

„Foarte mulți ne întrebați când o să fie marea finală, ziua în care o să îi vedeți în fața ofițerului stării civile pe cei pe care îi îndrăgiți atât de mult și pe care îi urmăriți aproape zi și noapte. Este un sezon care a avut un succes extraordinar, cred că a fost record! Cei care aleg să se căsătorească în emisiune o vor face într-o zi de duminică, pe 1 august', a fost anunțul făcut de Simona Gherghe

Al treilea sezon al emisiunii „Mireasa' a avut cel mai mare succes de până acum, de când show-ul a revenit pe micile ecrane de la Antena 1, iar miercuri, 30 iunie, concurenții au aniversat 100 de ediții live. 

Marea miză a emisiunii a fost atinsă pentru o mare parte dintre ei, concurenții din casă fiind deciși să se căsătorească. Câștigătorii vor pleca acasă cu 40.000 de mii de euro. Cei care au declarat că vor să facă pasul cel mare la finalul show-ului sunt cuplurile: Marian și Andreea, Blaze și Izabela, Maria și Liviu și Bogdan și Ana. 

Reality show-ul „Mireasa' este difuzat la Antena 1 de luni până vineri de la ora 14.00 și sâmbăta de la 13.45

O noutate a acestui sezon a fost și emisiunea Mireasa: Urzeala soacrelor (Antena Stars), o extensie a reality show-ului Mireasa, de la Antena 1. În premieră în cadrul acestui format, telespectatorii au ocazia să îi cunoască pe susţinătorii participantelor în casa Mireasa. Astfel, pentru prima oară, mamele băieţilor din casă vor putea să îşi cunoască mult mai bine viitoarele nore, prin intermediul opiniilor împărtăşite de susţinători. 

În continuare, în fiecare seară de luni până vineri, de la ora 19:00, la Antena Stars, Gabriela Cristea va dezbate alături de invitaţii săi cele mai importante subiecte din casa Mireasa, răspunzând totodată întrebărilor celor de acasă. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare