; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona gherghe

Când se termină al doilea sezon al show-ului matrimonial „Mireasa” (Antena 1). Cine sunt finaliștii

20 February 2021

Al doilea sezon al show-ului matrimonial „Mireasa', prezentat de Simona Gherghe, ajunge la final sâmbătă, 27 februarie, de la ora 13.45.

În cadrul galei de sâmbătă, 20 februarie au fost aleși și concurenții care vor ajunge în marea finala de săptămâna viitoare. Marea miză a emisiunii a fost atinsă pentru o mare parte dintre ei, concurenții din casă fiind deciși să se căsătorească peste o săptămână. Câștigătorii vor pleca acasă cu 40.000 de mii de euro.

Adelin a fost concurentul eliminat din casa „Mireasa'. Marea bucurie a celorlalți rămași este faptul că niciun concurent care formează un cuplu nu a părăsit competiția.

Cuplurile care ajung în marea finală sunt: Alexandru și Andreea, Bianca și Mihai, Andra și David, Mădălina și Radu, dar și Ștefania, concurentă care nu are niciun partener în casă.

Reality show-ul matrimonial ar fi trebuit să se încheie la finalul lui 2020, însă a fost prelungit cu încă 2 luni, anunțul fiind făcut de Simona Gherghe pe 23 noiembrie.

Simona Gherghe a revenit după o pauză de aproape 2 ani

Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe a revenit în forţă pe micile ecrane, în toamna anului trecut într-un proiect cu totul nou pentru ea.

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-ma, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!’, mărturiseşte Simona Gherghe.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare