Homepage  / Televiziune

Când revine „Roata Vedetelor” cu sezonul 6 în AntenaPLAY. Iustina de la „Insula iubirii” este prima invitată

Când revine „Roata Vedetelor” cu sezonul 6 în AntenaPLAY. Iustina de la „Insula iubirii” este prima invitată

de Redactia Tvmania

„Roata Vedetelor”, produsul digital marca AntenaPLAY, revine sezonul 6. În primul episod al noii serii, invitata specială este Iustina Luchian, una dintre cele mai populare participante de la „Insula Iubirii”. Iată când începe „Roata Vedetelor” și cine sunt invitații din noul sezon.  

Când începe Roata Vedetelor în AntenaPLAY 

„Roata Vedetelor”, un produs digital marca AntenaPLAY, revine din 19 septembrie cu cel de-al şaselea sezon. În primul episod, invitata specială este cea mai populară concurentă de la Insula Iubirii: Iustina Luchian. 

„Roata Vedetelor”, un produs original marca AntenaPLAY, provoacă starurile autohtone la un joc de întrebări pe categorii, unde răspunsurile lor trebuie să fie cât mai sincere. Ce vârstă cred că are sufletul lor? Pot bărbații și femeile să fie prieteni? Ce le-ar plăcea să se întâmple când vor trece în neființă? Acestea sunt doar câteva dintre curiozitățile pe care gazda emisiunii, Beatrice, le are pentru invitați. 

Peste 50 de vedete au răspuns deja provocării și alte 10 urmează să intre în joc începând cu 19 septembrie.  

„Roata Vedetelor” prezintă câte un episod nou în fiecare joi, în AntenaPLAY, iar invitata care deschide sezonul 6 este nimeni alta decât Iustina Luchian, fostă concurentă la „Insula Iubirii”. Are Iustina regrete în legătură cu gesturile pe care le-a făcut în Thailanda? S-a simțit cu adevărat atrasă de ispita Alin? O recunosc oamenii pe stradă? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care va răspunde pentru „Roata Vedetelor”. 

Timp de 10 săptămâni, abonații AntenaPLAY vor putea afla secrete și de la ceilalți invitații ai sezonului 6: Ana Maria Ionescu, The URS, Oana Zara, Adrian Nour, Sabrina Stoica, Valentin Luca, Eneli, Jean Gavril și Roxana Nemeș. 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton