Homepage  / Filme Online / Seriale turceşti

Când revine Çağatay Ulusoy la Netflix cu sezonul 3 din „Tânărul croitor”. Ce face actorul în prezent

Când revine Çağatay Ulusoy la Netflix cu sezonul 3 din „Tânărul croitor”. Ce face actorul în prezent
9

de Anda Dincă,

Çağatay Ulusoy este la ora actuală unul dintre cei mai versatili și talentați actori turci de televiziune. Iar cei de la Netflix îi fac oferte pe bandă rulantă, mai ales că producțiile în care a jucat până acum - serialul fantastic cu 4 sezoane „Ultimul protector al orașului” („The Protector”) și drama „Cartierul supraviețuirii” (“Paper lives”) - au prins la public.

UPDATE, 13 octombrie 2023:

Netflix a anunțat în sfârșit premiera sezonului 3 „Tânărul croitor”, cu Çağatay Ulusoy

Sezonul 3 din „Tânărul croitor”, serialul cu Çağatay Ulusoy în rol principal începe la Netflix pe 3 noiembrie 2023. Anunțul a fost făcut de platforma de streaming printr-un mesaj postat pe contul oficial de Facebook.

Știrea inițială, 1 septembrie 2023

Când revine Çağatay Ulusoy la Netflix cu „Tânărul croitor”, sezonul 3

Cel mai recent proiect al lui Çağatay de la Netflix – serialul dramatic “Tânărul croitor” (“Terzi”) – se bucură de același succes. Sezonul al doilea, lansat pe 28 iulie, i-a ținut pe spectatori cu sufletul la gură, așa că fanii din întreaga lume vor să afle când vor putea urmări deznodământul poveștii. Conform star.com.tr, sezonul 3 din “Tânărul croitor” a fost deja filmat și va ajunge pe cunoscuta platformă online cel mai probabil la sfârșitul acestui an.

Mai mult, în ultimul episod al celui de-al doilea sezon al serialului, pe ecran a apărut primul trailer pentru sezonul 3, din care reiese că noile episoade vor fi explozive. Designerul Peyami (Çağatay) și Esvet (Şifanur Gül), frumoasa soție a prietenului său cel mai bun, Dimitri (Salih Bademci), vor da frâu liber sentimentelor și vor încerca să lupte pentru fericirea lor.

Când revine Çağatay Ulusoy la Netflix cu sezonul 3 din „Tânărul croitor”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Tot la Netflix, și tot anul acesta, este așteptat și cel mai recent film al lui Çağatay. Pelicula se numeste “Centilmen” (“Gentleman)”, iar Çağatay interpretează rolul unui gigolo, a cărui viață se schimbă total atunci când se îndrăgostește de o tânără. Iar anul viitor va avea premiera pe aceeași paltformă un nou serial cu el în rolul principal, „Kübra”, adaptarea cărții cu același nume scrisă de Afşin Kum.

Çağatay revine și pe micile ecrane din Turcia

Actorul în vârstă de 32 de ani nu-și neglijează nici proiectele de televiziune. Astfel că de curând a semnat pentru un nou serial, realizat de compania Ay Yapım, alături de care a colaborat la “Intrusul”, în 2016, anunță cumhuriyet.com.tr. Producția se va numi “Gaddar” (în traducere “feroce”) și va fi difuzată anul acesta de postul Fox. Scenariul va fi scris de Hürer Ebeoğlu, în timp ce de regie se va ocupa Sinan Öztürk, care și-a pus amprenta asupra serialului „Groapa” („Çukur”).

Serialul va spune povestea lui Levent (Çağatay), un bărbat care își lasă în urmă femeia pe care o iubește și familia pentru a se înrola în armată. La întoarcere protagonistul se lovește de o realitate crudă care îl transformă într-o persoană nemiloasă.

Trailerul sezonului 3 din „Tânărul croitor”

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton