; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Olimpia melinte

Când naște Olimpia Melinte! Actrița a dezvăluit ce nume vrea să îi pună fetiței sale

30 March 2021

În curând protagonista serialului „Vlad' (Pro TV) va deveni mămică pentru a doua oară!

Într-o intervenție în direct în cadrul emisiunii „La Măruță', Olimpia Melinte a dezvăluit când va naște: 

„Mai am două săptămâni', a spus cu zâmbetul pe buze frumoasa actriță, care așteaptă o fetiță!

Olimpia a povestit și despre fiul său, care este din ce în ce mai nerăbdător să-și cunoască surioara:

„Sasha de fiecare dată când vine de la școală mă întreabă s-a născut? S-a născut? Lui i se pare așa că pleacă la școală și când se va întoarce va fi un bebeluș în casă. Îi tot explic că o să dureze, că mami o să lipsească de acasă 2-3 zile, dar tot timpul aceeași discuție o avem', a mai spus Olimpia.

 În ceea ce privește numele fetiței pe care o așteaptă, actrița a mărturisit cu nu este 100% decisă asupra lui, însă fiul ei i-a oferit două sugestii pe care le ia în calcul. 

„Încă nu știm! Am zis așa că o să o iau în brațe și o să știu, pentru că atâta ne-am chinuit cu numele ăsta zici că e cea mai grea alegere din viața mea de până acum! Așa că o să o iau în brațe și o să știu în secunda aia cine e și cum o cheamă. Lui Sasha îi place Eva și Rebeca, merge, cine știe! ', a dezvăluit ea. 

Înainte de a încheia discuția cu Cătălin Măruță, aceasta a povestit și cum se simte la final de sarcină și că pregătirile pentru maternitate sunt pe ultima sută de metri:

„Pofte nu mai am, mănânc din ce în ce mai puțin, pentru că nu mai am loc. Mănânc des și puțin… Mi-am pregătit geanta pentru maternitate am tot ce-mi trebuie în ea, inclusiv o mașinuță pe care Sasha a pregătit-o pentru soră-sa. Am apreciat gestul lui, pentru că e mașina lui preferată!'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare