Homepage  / Televiziune

Când începe sezonul 9 al emisiunii „Mireasa”. Simona Gherghe îi va însoți pe concurenți în căutarea iubirii

Când începe sezonul 9 al emisiunii „Mireasa”. Simona Gherghe îi va însoți pe concurenți în căutarea iubirii
6

de Cristina Țapu,

Noul sezon „Mireasa”, moderat de către Simona Gherghe va începe pe 22 ianuarie 2024, iar o nouă serie de concurenți se pregătește să trăiască experiențe intense. Iată detaliile!

Când începe noul sezon „Mireasa”

O serie proaspătă de competitori se pregătește să înceapă una dintre cele mai captivante aventuri: „Mireasa”. Începând cu 22 ianuarie 2024, tinerele și tinerii vor intra în atmosfera casei Mireasa, ascultându-și inima în căutarea iubirii.

„De 8 sezoane, în casa Mireasa se scriu cele mai frumoase povești de dragoste. Fiecare pereche a spus ”da” iubirii în ritmul ei, în ritmul inimii. În sezonul al 9-lea, luăm pulsul sentimentelor și ascultăm ritmul iubirii. În 2024, ascultă-ți inima. Abia aștept să ne vedem. Începe Mireasa în ritmul inimii, pe 22 ianuarie, pe Antena 1 și AntenaPLAY.”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Mireasa_finala sezonului 8_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„A fost o vacanţă lungă şi frumoasă, dar abia aşteptăm să ne întoarcem cu un nou sezon! Cel mai iubit şi mai popular reality-show matrimonial a ajuns la cel de-al nouălea sezon, iar concurenţii sunt pregătiţi să-şi asculte ritmul inimii şi să trăiască cea mai faină experienţă din viaţa lor.

Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, a completat Simona Gherghe.

Simona Gherghe lucrează la Antena de 22 de ani

Primii săi pași în presă i-a făcut în al doilea an de facultate, când a făcut parte din echipa Radio Nord-Est Iași, unde a ocupat funcția de editor-prezentator știri.

În anul 2001, Simona Gherghe a făcut parte dintr-o echipă de televiziune, începându-și activitatea ca editor și prezentator la stația locală cunoscută sub numele de TV BIT Iași. După doar un an, a fost convocată la București, unde a fost solicitată să lucreze la stația principală.

A venit la București în 2002, pentru același job de editor- prezentator, la Antena 1, iar de atunci a reușit să câștige simpatia telespectatorilor și apreciarea colegilor de breaslă, care o respectă pentru profesionalismul de care dă dovadă.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton