; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Când începe noul sezon „Românii au talent” Preselecțiile au avut loc, în premieră, și în Spania

Când începe sezonul 8 „Românii au talent”? Preselecțiile au avut loc, în premieră, și în Spania

08 January 2018

În toamnă, echipa „Românii au talent' a căutat cei mai talentați români din întreaga lume. Caravana sezonului opt al show-ului prezentat de Smiley și Pavel Bartoș a oprit în București, Cluj și Chișinău și, pentru prima oară în istoria emisiunii, preselecțiile au avut loc și în Spania.

Potrivit Pro TV, la preselecții s-au prezentat mii de români care au rămas în țară sau care au plecat peste hotare în căutarea unui trai mai bun. Noul sezon va începe în februarie.

Caravana a străbătut mii de kilometri anul trecut pentru a găsi talente unice și pentru a le face cunoscute tuturor românilor. Fiecare zi de preselecții a avut cel puțin 12 ore, timp în care jurații au văzut talentul în cele mai diverse forme, au ascultat povești impresionante, au aplaudat concurenți cu aptitudini ieșite din comun, au dansat, nu de puține ori au fost copleșiți de emoții și au plâns, dar au și râs atunci la momente care i-au uimit pe toți prin curaj și dezinvoltură.

Sezonul 8 „Românii au talent' le va aduce telespectatorilor numere inedite, care vor fi prezentate pentru prima dată pe o scenă din România, numere care au primit fără ezitare golden buzz din partea juraților sau momente care au cucerit milioane de oameni de peste hotare în spectacole importante din Statele Unite ale Americii, Japonia sau Marea Britanie.

În vara lui 2017, sezonul 7 „Românii au talent' a fost câștigat de Lorelai Moșneguțu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare