Homepage  / Seriale româneşti

Când începe sezonul 4 din serialul „Clanul”. Anunțul făcut de Pro TV

Când începe sezonul 4 din serialul „Clanul”. Anunțul făcut de Pro TV
16

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fani! Pro TV a anunțat când începe sezonul 4 din serialul „Clanul”. De asemenea, acesta este ultimul sezon al serialului românesc, care îi are în rolurile principale pe Marian Olteanu și Denis Hanganu. Cei doi îi interpretează pe David Pribeag și, respectiv, pe Tudor Achim.  

Când începe Clanul, sezonul 4 

Serialul „Clanul”, difuzat de Pro TV, ajunge la final odată cu sezonul 4. Povestea impresionantă a celor doi frați care și-au trăit poveștile de viață în paralel, neștiind cât de aproape erau unul de altul, se încheie în curând. Cine va învinge? Cine va pierde? Cine va rămâne în picioare? Toate întrebările își vor găsi răspuns în sezonul final CLANUL. 

Cu siguranță, protagonistul „Tudor Achim” va fi nevoit să treacă prin cele mai grele provocari pentru a-și termina misiunea, așa că vă invit să fiți alături de povestea lui care a captivat, până acum, inimile românilor. Va fi un sezon care va explora ultimele secrete și care va oferi răspunsuri la toate întrebările rămase enigmatice. Vă pot garanta că echipa care a făcut posibilă realizarea acestui serial minunat va depune eforturi maxime pentru a oferi un final demn de această călătorie extraordinară. Mulțumim fanilor pentru sprijinul lor continuu și abia așteptăm să împărtășim această ultimă fază a poveștii noastre cu publicul din toată țara”, a spus Denis Hanganu, care joacă rolul lui Tudor Achim, atunci când s-a aflat că au început filmările pentru sezonul 4.  

Acum, Pro TV a făcut anunțul pe care fanii de-abia îl așteptau. Sezonul 4 din serialul „Clanul” începe din 19 februarie, de la 20:30. „Este oficial. Pe 19 februarie începe sezonul 4 din Clanul. De-abia aștept”, a spus Theo Rose, pe Insta Story. 

Marian Olteanu, despre ultimul sezon din „Clanul”

O declarație oficială a făcut și actorul Marian Olteanu, cu privire la personajul său și parcursul în serialul Clanul: 

„Subsemnatul David Pribeagu, fiul lui Tătuțu` aka Bebe Măcelaru`, cetăţean român, născut în București, domiciliat într-un garaj, cunosc prevederile art. 326 din Codul penal cu privire la falsul în declaraţii, după luarea la cunoștinţă a conţinutului Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 24/2008 privind accesul la propriul dosar și deconspirarea Securității, declar prin prezenta, pe propria răspundere, că nu am fost lucrător al Securităţii sau colaborator al acesteia, în schimb menționez că va urma ultimul sezon al serialului Clanul, atât de iubit de mine și de public și trebuie să spun că va fi cel mai tare sezon în care vom dezvălui adevărul fiecărui personaj și preconizez răsturnări de situație total neașteptate, în care frații își vor arată adevărata lor influență în clan”.

Clanul, episodul din 27 noiembrie 2023. Tudor a fost declarat mort, iar David a rămas fugarIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton