Homepage  / Știri / Televiziune

Când începe noul sezon „Românii au talent“ 2022. Care sunt noutățile sezonului 12

Când începe noul sezon „Românii au talent“ 2022. Care sunt noutățile sezonului 12
8

de Andra Stana,

Un nou sezon „Românii au talent” va intra în grila Pro TV în luna februarie. În sezonul 12 al show-ului, la masa juriului vor sta Andra și Andi Moisescu, dar și încă două vedete ale postului. Când e prima ediție din sezonul 12 „Românii au talent” și care sunt noutățile.

Pro TV se pregătește de debutul sezonului 12 „Românii au talent”

Sezonul 12 al emisiunii „Românii au talent” începe pe 4 februarie, la Pro TV. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui promo în timpul primei ediții din „Survivor România”, duminică seară. Apoi, informația a început să circule și în mediul online.

În vara lui 2021, caravana preselecțiilor a trecut prin toată țara și i-a găsit pe acei români talentați care sunt deciși să strălucească sub lumina reflectoarelor și să arate tuturor că sunt cei mai buni, scrie romaniiautalent.protv.ro.

Sezonul 12 va fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize. Primele noutăți de care telespectatorii vor avea parte sunt două modificări în componența juriului. Andi Moisescu și Andra, care au fost prezenți la masa juriului încă din primul sezon, vor avea alături doi colegi apreciați de public. 

Dragoș Bucur nu este singurul nou-venit la masa juriului de la „Românii au talent”. Și Mihai Bobonete încearcă postura de jurat pentru prima dată. Cei doi vor face echipă cu „veteranii” Andra și Andi Moisescu.

„Romanii-au-talent-2022-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Și în sezonul 12, în culise se vor afla prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș. Ca de fiecare dată, ei le vor oferi concurenților energie și încredere că vor fi cei mai buni. 

Reacția lui Dragoș Bucur când a primit propunerea de a fi jurat la „Românii au talent”: „Primul gând a fost să refuz”

Entuziasmat de noua provocare, Dragoș Bucur a declarat: „Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo”.

Într-un interviu acordat TVmania, Dragoș Bucur a recunoscut că, atunci când a primit propunerea de a face parte din echipa „Românii au talent”, s-a gândit serios să refuze.

„Primul gând a fost să refuz, propunerea a venit într-o perioadă în care filmările pentru „Visuri la cheie” sunt foarte intense, vremea s-a cam stricat și suntem contracronometru cu lucrările. De-a lungul celor 8 ani de când sunt parte din echipa „Visuri la cheie”, am mai primit propuneri pentru alte colaborări la care am spus pas, dar „Românii au talent” are niște ingrediente care îl fac să fie atât de iubit pe cât este, atât de cei care îl produc, cât și de public, așa că este un proiect de nerefuzat. ”, a spus Dragoș Bucur.

Despre atmosfera de la filmări, Bucur a mărturisit că este „așa cum se va vedea în curând la televizor”.

„(…) probabil pentru că suntem cea mai bună formulă de juriu de când a început această emisiune, acum 12 ani. Deși am totuși câteva comentarii: Bobonete este prea amuzant și cu vorbele la el, Andi e prea echilibrat și are cunoștințe diverse, iar Andra prea drăguță și cu bun simț, eu nu sunt obișnuit așa!”, a povestit Dragoș Bucur în interviul acordat TVmania.

Cum a arătat juriul „Românii au talent” de-a lungul timpului

Andra şi Andi Moisescu au făcut parte din juriul „Românii au talent” încă de la lansarea show-ului, scrie paginademedia.ro. Până în 2014, cei doi au făcut echipă cu Mihai Petre. În acel an, acesta din urmă a semnat un contract cu Antena 1. 

Apoi, în locul lui Mihai Petre au venit Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis. Juriul a fost format începând de atunci din patru membri. Mihaela Rădulescu a părăsit show-ul de talente în anul 2018. Ea fiind înlocuită tot de Mihai Petre. În 2019, locul lui Cotimanis a fost ocupat de Florin Călinescu.

Astfel, în sezonul 10 al emisiunii, juriul era format din Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu.

Românii au talent

În ultimul sezon, Mihai Petre a plecat, din nou, locul lui fiind luat de Alexandra Dinu. Însă şi actriţa a plecat după doar un sezon. 

În iulie 2021, Florin Călinescu a anunțat, pe pagina sa personală de Facebook, că a luat decizia de a renunța la colaborarea cu PRO TV.

Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaborarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995”, a transmis Florin Călinescu, pe pagina sa de Facebook.

În sezonul 12, care începe pe 4 februarie la Pro TV, fotoliile lăsate libere Florin Călinescu şi Alexandra Dinu vor fi ocupate de Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton