; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image00002

Când începe noul sezon „Chefi la cuțite” (Antena 1)

18 February 2021
Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni TV ale momentului, „Chefi la cuțite', va reveni pe micile ecrane cu un nou sezon, la trei luni de la finala sezonului cu numărul 8. 
 
Potrivit programului primit de la Antena 1, care poate suferi însă modificări, premiera e programată pentru luni, 1 martie, de la 20.30, urmând ca emisiunea să fie difuzată de luni până miercuri, la aceeași oră.

„Am avut norocul să nu avem niciun incident legat de coronavirus , dar asta și pentru că au existat încă de la început niște reguli foarte stricte, s-au respectat toate măsurile necesare, iar orice pericol a fost anihilat încă de la început. E un sezon special, dar ne bucurăm că am reușit să îl filmăm pentru că știu că sunt multe proiecte TV care au fost amânate sau care nu au putut filma așa cum o făceau înainte. S-au schimbat niște chestii de tradiție la noi, dar nu aveam cum să filmam altfel. E un sezon intens, cu o luptă aprigă la amulete 😊', a povestit Florin Dumitrescu în luna decembrie pentru TVMania.

 
Filmările pentru sezonul 9 au început în noiembrie anul trecut și s-au încheiat luna trecută. 
 
Sezonul anterior, 8, s-a terminat în decembrie și a fost câștigat de Ionuț Belei din echipa lui chef Sorin Bontea.  De altfel, chef Sorin Bontea a avut până acum 4 câștigători de-a lungul celor 8 sezoane, iar colegii săi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, câte doi câștigători fiecare. 

Antena 1 anunță schimbări în sezonul 9 „Chefi la cuțite'

Noul sezon va avea parte și de un coprezentator. Pentru că Gina Pistol va aduce pe lume primul ei copil în luna martie, iar în timpul filmărilor sarcina era deja avansată, aceasta nu va mai fi singură, ci îl va avea alături pe Speak, care îi vine în ajutor: 

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător„, a declarat Speak. 

Debutul filmărilor pentru noul sezon a fost plin de surprize pentru Gina Pistol. Pentru a avea grijă de ea, chefii i-au pregătit o cameră specială, amenajată fix pe gustul ei, unde să se poată odihni și de unde să privească tot ce se întâmplă cu concurenții.

Chefii au fost deosebit de drăguți, nu mă așteptam la o asemenea surpriză și îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie’, a povestit Gina.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare