Homepage  / Televiziune

Când începe „Mireasa” 2024, sezonul 10. Simona Gherghe este pregătită să întâmpine noi concurenți

Când începe „Mireasa” 2024, sezonul 10. Simona Gherghe este pregătită să întâmpine noi concurenți
7

de Roxana Mirea,

„Mireasa” 2024, sezonul 9, show matrimonial prezentat de Simona Gherghe, a ajuns la final, vineri, 12 iulie 2024. Acum, noi concurenți se pregătesc să pășeasca în casa show-ului matrimonial de la Antena 1. Iată când are premiera „Mireasa”, sezonul 10.  

Când începe „Mireasa”, sezonul 10 

După câteva luni intense de competiţie, sezonul nouă al reality show-ului matrimonial „Mireasa – Ritmul inimii” a ajuns la final pe 12 iulie 2024, la Antena 1. Simona Gherghe a anunțat că Delia şi Liviu sunt câştigătorii sezonului cu numărul nouă. Cei doi au plecat acasă cu 40 000 de euro.  

Acum, noi cuncurenți sunt pregătiți să intre în casa show-ului matrimonial pentru a-și întâlni dragostea. Simona Gherghe urmează să le prezinte telespectatorilor fetele și băieții din sezonul 10. Așadar, „Mireasa” revine pe micile ecrane luni, 29 Iulie 2024, de la ora 14:00.

Program Antena 1 – 29 iulie 2024 

  • 06.00 Observator/Sport/Meteo (live) 
  • 08.00 Divertisment: ‘Neatza cu Razvan si Dani 
  • 12.00 Observator (live) 
  • 14.00 (AP) Reality Show: Mireasa – Iubire de 10 cu Simona Gherghe – sezon nou 
  • 17.00 Observator (live) 
  • 18.00 Game Show: Esti mai destept decat un copil de clasa a V-a ?  
  • 19.00 Observator/Sport/Meteo (live) 
  • 20.30 (12) Reality Show:  Temptation Island – Insula iubirii – sezon nou 
  • 00.00 Observator/Sport (live) 
  • 00.30 (15) Film serial: “Narcos” (ep 07) 
  • 01.30 Film: “Regele Scorpion” – “Scorpion King”  
  • 03.30 (12) Comedie: Baieti de oras 
  • 04.00 (AP) Drama: “Povesti de familie” 
  • 05.00 Game Show: Esti mai destept decat un copil de clasa a V-a ? (r) 

Delia și Liviu, câștigătorii „Mireasa” 2024, sezonul 9 

Cristina şi Alexandru, Iuliana şi Vlad, Maria şi Ştefan şi Delia şi Liviu sunt concurenţii care și-au construit poveștile de dragoste până în ultima clipă a sezonului nouă, spunând în direct, în faţa ofiţerului Stării Civile. Potrivit tradiției, telespectatorii au decis cine merită premiul cel mare în valoare de 40.000 de Euro. La scurt timp după ce a primit rezultatele voturilor, Simona Gherghe a anunțat că Delia şi Liviu sunt câştigătorii sezonului cu numărul nouă. 

Finala Mireasa, sezonul 9 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Povestea de dragoste dintre Delia și Liviu a început să prindă contur când ambii au avut parte de un eșec pe plan sentimental în casa Mireasa. Când Delia a mărturisit că simte o chimie față de Liviu, tânărul a confirmat că sentimentul e reciproc. Cei doi au început să se cunoască și au descoperit că se potrivesc. După primul sărut, Liviu i-a mărturisit Deliei că nu s-a mai simțit niciodată atât de îndrăgostit. Mama lui Liviu a plăcut-o de la început pe Delia și le-a fost alături celor doi de-a lungul întregului sezon. Un moment dificil pentru cei doi a fost când și-au făcut unul altuia mărturisiri grele din trecut. În ciuda dezvăluirilor, cei doi și-au promis că vor fi alături unul de altul, indiferent de circumstanțe. Momentul logodnei a fost unul special, la Maramureș. După un sezon în care s-au îndrăgostit, s-au cunoscut, s-au susținut și și-au făcut planuri de viitor împreună, Delia și Liviu au decis să se căsătorească în Finala Mireasa și să devină familia Negrea.   

Sursa Foto:. Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton