Homepage  / Televiziune

Când începe „Jocul cuvintelor”, sezonul 4, quiz show-ul prezentat de Dan Negru. Anunțul făcut de Kanal D

Când începe „Jocul cuvintelor”, sezonul 4, quiz show-ul prezentat de Dan Negru. Anunțul făcut de Kanal D
3

de Ioana Maria,

Dan Negru revine la Kanal D cu un nou sezon al quiz show-ului „Jocul cuvintelor”. Postul TV a anunțat când are premiera cel de-al patrulea sezon al emisiunii.  

Când începe „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, sezonul 4

Începând de miercuri, 24 ianuarie, telespectatorii sunt invitați să urmărească un nou sezon al emisiunii cu și despre cuvinte, prezentată de Dan Negru, la Kanal D. Această prima ediție specială a celui de-al patrulea sezon va fi dedicată Zilei Unirii Principatelor Române.

Amfitrionul show-ului împreună cu cei cinci concurenți, toți îmbrăcați în straie populare, reprezentând diferite regiuni geografice ale României, promit un spectacol captivant și plin de provocări ale mintii.

„Ce îmi place că toți cinci sunt îmbrăcați în straie populare…”, a remarcat Dan Negru la începutul emisiunii, subliniind astfel respectul pentru tradiții și autenticitatea fiecărui participant.

Jocul cuvintelor cu Dan Negru- sezon patruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

„Jocul cuvintelor se află la aproape doi ani de la lansare și mă bucur că show-ul a devenit fenomen încă de la primele editii. Este o emisiune care te face să gândești cu mintea ta și nu cu mintea altora. Dacă gândești cu mintea ta, vezi lumea așa cum e ea”, spune Dan Negru.

Jocul cuvintelor cu Dan Negru – programul de difuzare

Cu difuzare în fiecare miercuri si joi de la 23.00, și vineri de la ora 23.30, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” continuă să captiveze publicul prin mecanismul său simplu și bogăția limbii române. Quiz show-ul devine astfel accesibil tuturor, cultivând pasiunea pentru cuvinte și sensurile acestora. Iubitorii limbii române, cei dornici să-și testeze perspicacitatea și cultura generală vor fi provocați în acest sezon cu noi definiții ale cuvintelor.  

Premiera celui de-al patrulea sezon al emisiunii „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” e programată miercuri seara, la ora 23.00, la Kanal D.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton