Homepage  / Televiziune

Când începe Cursa iubirii, show-ul prezentat de Cove la Prima TV. Cât este premiul pus în joc

Când începe Cursa iubirii, show-ul prezentat de Cove la Prima TV. Cât este premiul pus în joc

de Andra Stana,

Prima TV a anunțat când începe Cursa iubirii, cel mai nou reality-show matrimonial al postului. Prezentatorul noii emisiuni este Gabriel Coveșeanu (Cove), în timp ce Livia Popescu este psihoterapeutul emisiunii.

Prima TV a anunțat cînd începe emisiunii Cursa iubirii

Cursa iubirii începe la Prima TV sâmbătă, 30 septembrie, la ora 20.00. Emisiunea va fi difuzată timp de trei luni, timp în care cele 12 cupluri intrate în competiție vor trece prin probe fizice dificile, dar și prin testarea psihologică ale relației lor.

Toți se iubesc și au venit la reality show-ul Cursa iubirii pentru a-și consolida cuplul și pentru a rezolva problemele. Ce nu se așteaptă însă concurenții este să dea de greu, să fie supusi unor teste dificile, să locuiască în mijlocul naturii sau să își testeze, alături de partener, dexteritatea și concentrarea în condiții foarte dificile.

Cove: „Filmările au fost pline de neprevăzut”

„Va fi un reality show pe cinste. Filmările au fost pline de neprevăzut și au scos la iveală caractere puternice și oameni care se iubesc cu adevărat. Veți vedea, toți sunt extrem de determinați să pună mâna pe premiul de 15.000 de euro. Din 30 septembrie, bunii mei, va aștept în fața micului ecran“, spune Cove.

De sâmbătă, 30 septembrie, de la 20.00, e vremea competiției pentru testul suprem dat iubirii. 24 de concurenți le vor demonstra celor de acasă puterea relației, fațetele iubirii și se vor lupta pentru a trece testul suprem: sunt sau nu un cuplu cu viitor.

Psihoterapeutul Livia Popescu: „Am văzut cum arată lupta pentru putere”

„Problematicile întâlnite nu au fost diferite cu ale celor din cabinet și cu siguranță nici cu ele oamenilor de acasă, care vor viziona emisiunea.

Am văzut pe parcursul filmărilor cum arată lupta de putere, am fost martorii unor comportamente de control din partea unui partener și așteptarea ca celălalt să i se supună, am văzut ce efecte au lipsa atenției, a manifestării afecțiunii și a aprecierii în raport cu partenerul, am trecut printr-o multitudine de  probleme de comunicare, am fost martorii dezechilibrarii polurilor feminin-masculin și ai preluării de roluri, atitudini și comportamente inadecvate de către femeie/bărbat. Toate acestea, sunt convinsă, vor fi trăite din 30 septembrie la cote maxime și de cei de acasă, din față micului ecran, care se vor regăsi în poveștile de iubire ale concurenților noștri”, spune psihoterapeutul Livia Popescu.

Din 30 septembrie, de la ora 20.00, la Prima TV începe toamna aventurii, a competiției și a testării iubirii. Începe Cursa iubirii.

Sursa foto: Prima TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton