Homepage  / Seriale

Când începe „Chesapeake Shores”, sezonul 3, la DIVA. Programul de difuzare

Când începe „Chesapeake Shores”, sezonul 3, la DIVA. Programul de difuzare

de Roxana Mirea,

Sezonul 3 din serialul „Chesapeake Shores” vine la DIVA. Noile episoade vor avea premiera în curând. Iată ce se întâmplă în continuare cu membrii familiei O’Brien.  

„Chesapeake Shores” revine la DIVA cu sezonul 3 

Fanii serialului „Chesapeake Shores” (2016-2022) sunt invitați la o nouă serie, la DIVA, din 16 septembrie. De luni până vineri, de la ora 18:00, postul de televiziune continuă difuzarea a câte două episoade din serialul amintit, ajuns la sezonul 3. Noua porție de 10 episoade conține scrisori necitite, prieteni vechi care reapar în peisaj, adevăruri care ies la iveală și relații reexaminate atent, sub lupa inimii. 

Această serie a fost plină de evenimente intense, pentru membrii familiei O’Brien: Mick (regretatul Treat Williams) și fiul lui – Connor (Andrew Francis) – trec prin momente extrem de tensionate; iubita lui Kevin (Brendan Penny) este rănită într-un incendiu; Abby (Meghan Ory) își dă seama că nu poate fi o șefă, o mamă și o iubită perfectă; viitorul pensiunii lui Jess (Laci J. Mailey) este pus sub semnul întrebării, deși toată familia constribuie la administrarea acesteia; iar manuscrisul lui Bree (Emilie Ullerup) pune în alertă întregul clan O’Brien. 

Jesse Metcalfe cântă o melodie proprie în sezonul 3 din „Chesapeake Shores” 

În sezonul 3, Jesse Metcalfe (care îl interpretează pe cântărețul de muzică country Trace Riley, iubitul eroinei Abby) are iar ocazia să cânte o melodie originală proprie. În total, în primele trei serii din „Chesapeake Shores” au fost incluse 6 cântece country create de actorul și cântărețul american, care a fost încântat de această ocazie și care a devenit astfel fan al acestui gen muzical. 

Ce altceva ne mai pregătesc scenariștii serialului americano-canadian? Dacă ați citit cărțile care au inspirat serialul (publicate de Sherryl Woods în perioada 2009-2017), este bine de știut că ecranizarea episodică nu urmărește fidel firul narativ din cele 14 romane. Deci pentru a vedea cum evoluează povestea lui Abby, Trace și a întregii familii O’Brien, rămâneți pe DIVA, de luni până vineri, de la ora 18:00, pentru câte două noi episoade din „Chesapeake Shores”. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton