Homepage  / Televiziune

„Câștigă România!” continuă la TVR 1. Emisiunea lui Virgil Ianțu revine cu un nou sezon pe 25 martie

„Câștigă România!” continuă la TVR 1. Emisiunea lui Virgil Ianțu revine cu un nou sezon pe 25 martie

de Redactia Tvmania,

Virgil Ianţu dă startul celui de-al 14-lea sezon „Câştigă România!”. Singurul quiz-show de cultură generală cu tematică românească – revine la TVR cu patru ediţii pe săptămână.

UPDATE, 11 martie 2024:

Emisiunea de cultură generală prezentată de Virgil Ianțu revine pe 25 martie la TVR 1, cu ediții noi.

„Începe sezonul 14 Câștigă România!. Îmi amintesc de telefonul primit acum șapte ani, atunci când mi se propunea un format quiz despre România. Ideea mi-a plăcut foarte mult. Era un format inedit cel creat de Zucchero Media și s-a dovedit a fi și valoros, drept urmare și recunoașterea internațională. Nu știu când a trecut timpul, dar mă bucur cǎ putem să îi oferim prietenului nostru cel mai apropiat, publicul, o emisiune de divertisment ce are și un element extrem de important, educativ. Vă mulțumim cǎ ne sunteți alături și vă așteptăm, în acest nou sezon, de 4 ori pe săptămână, tot de la 21.00, pe TVR 1!”, ne-a declarat Virgil Ianțu.

Până atunci însă, Virgil mai are o premieră: pe 14 martie, începe și un sezon nou din „Copiii spun…”, emisiunea cu copii pe care vedeta o face pentru propriul canal de YouTube, care poate fi văzută și la TVR.

Știrea inițială, 1 martie 2024:

Începe Câştigă România!, sezonul 14, la TVR 

„Câştigă România” revine la TVR cu patru ediţii pe săptămână. Consiliul de Administraţie al Televiziunii Publice a aprobat, în şedinţa de joi, 29 februarie 2024, realizarea unui nou sezon al emisiunii, care va fi difuzată pe TVR 1, de luni până joi, începând cu ora 21.00.

Producţia – un concurs unic pe piaţa media din România, prezentat de Virgil Ianţu şi realizat în parteneriat cu Zucchero Media – provoacă telespectatorii să îşi testeze cunoştinţele despre ţara noastră şi să-şi îmbogătească cultura generală. În acelaşi timp, emisiunea este parte a misiunii publice a Televiziunii Române de promovare a educaţiei, culturii şi valorilor româneşti.

În fiecare ediţie, în platoul de filmare se află trei concurenţi care trebuie să răpundă corect la cât mai multe întrebări de cultură generală şi să străbată, virtual, mai multe judeţe de pe harta României.

De-a lungul celor 13 sezoane difuzate până în prezent, s-au realizat 40 de castinguri, peste 600 de ediţii şi au fost folosite aproximativ 34.000 de întrebări. În emisiune au participat peste 1.000 de concurenţi, şase au fost câştigători ai marelui premiu, iar cinci dintre ei au primit cate un autoturism.

Sursa foto: TVR

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton