; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hell

Când încep preselecţiile pentru “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

01 July 2014

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu vor juriza la Antena 1 cooking show-ul “Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor”, un show adresat tuturor pasionaţilor de cooking, atât amatori, cât şi bucătari profesionişti, care sunt gata sa demonstreze ca rezista presiunii din bucatarie.

Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor

Preselecţiile vor avea loc pe data de 12 iulie, la Hotel Pullmandin Bucureşti, începând cu ora 10:00. Participantii sunt invitaţi să aducă cel mai bun preparat al lor, care sa-i definească şi totodată care sa impresioneze juriul şi să le dovedească locul pe care aceştia îl merită în cadrul competiţiei.

„Un Chef adevărat trebuie să fie mai mult decât un bucătar desăvârşit, trebuie să aibă un caracter puternic, să fie un lider înnăscut, asta este ceea ce căutăm noi acum. Vă aşteptăm la preselecţie pe voi, toţi cei care sunteţi gata să ne demonstraţi că bucătaria este locul în care sunteţi stăpâni!', a declarat Chef Sorin Bontea.

Cei selectaţi să intre în această competiţie, vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor trebui să gătească. Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie la tot felul de probe eliminatorii, pentru că “Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor”, înseamnă şi lupta pentru supravieţuire sub presiune în bucătărie.

Hells Kitchen este unul dintre cele mai urmărite şi mai longevive show-uri de cooking din întreaga lume. Produs în peste 50 de ţări, printre care UK, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China, Hells Kitchen a obţinut rezultate impresionante la nivel de rating şi cotă de piaţă, fiind un etalon în materie de show-uri de gen. Creatorul formatului Hells Kitchen este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai de succes chefi din întreaga lume şi un star internaţional de televiziune. Restaurantele sale, 14 la număr, au adunat în total peste 15 stele Michelin fiind pe lista celor mai exclusiviste locuri din lume.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare