Homepage  / Televiziune

Când este difuzată finala Vocea României 2023, sezonul 11, la Pro TV

Când este difuzată finala Vocea României 2023, sezonul 11, la Pro TV
19

de Roxana Mirea,

Vocea României 2023, sezonul 11, se apropie cu pași repezi de sfârșit. Show-ul de pe Pro TV își va desemna câștigătorul, în curând. Antrenorii Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă și Theo Rose cu Horia Brenciu speră să fie învingători și sunt gata să dea tot ce-i mai bun, alături de concurenții lor. Iată când este finala Vocea României 2023, sezonul 11, la Pro TV.  

Când este finala Vocea României 2023, sezonul 11 

Ultima etapă a Confuntărilor a fost cu multă emoție, vineri, 17 noiembrie 2023, pe scena de la Vocea României. Fiecare antrenor a rămas în echipă cu câte nouă concurenți pe care îi vom vedea vineri, 24 noiembriede la 20:30, în etapa KO-uturilor.   

După etapa KO-uturilor, încep LIVE-urile, la Vocea României, sezonul 11, care vor fi difuzate pe Pro TV începând cu 1 decembrie 2023. Vor fi trei ediții de LIVE, după care va începe marea finală. Așadar, finala Vocea României 2023, sezonul 11 este difuzată pe 15 decembrie, la Pro TV.  

Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă și Theo Rose cu Horia Brenciu sunt gata de luptă și speră să fie învingători. Concurentul care va câștiga va pleca acasă cu marele premiu de 100.000 de euro. 

Antrenorii Vocea României (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

O concurentă a decis să părăsească Vocea României 2023, sezonul 11

Pentru prima dată în istoria show-ului, o concurentă a luat decizia să părăsească concursul. Este vorba despre Irina Florea, care s-a confruntat pe scenă cu Norig. Tudor Chirilă a ținut să explice de ce prestația Irinei nu s-a ridicat la așteptările celorlalți antrenori.

„Irina a fost diagnosticată cu un nodul pe corzi. Are nevoie de repaos total și de recuperare. Știm că KO-urile vor veni destul de repede și nu va fi timp de recuperare. Împreună cu Irina, am hotărât ca ea să nu meargă mai departe pentru că nu ar putea să se recupereze într-un mod ok pentru sănătatea ei și pentru vocea ei pe termen lung”, a explicat Tudor Chirilă. 

Din cauza afecțiunii sale, Irina a decis să părăsească competiția „Vocea României”, sezonul 11. „Cred că în condițiile de față, este cel mai bine să mă retrag din concurs. Prefer să am grijă și aleg acest lucru asumat”, a spus Irina.

Pavel Bartoș, pus să aleagă între Vocea României și Românii au talent 

Pavel Partoș prezintă de ani de zile emisiunile „Vocea României” și „Românii au talent”, la Pro TV, iar fanii n-ar putea vedea pe altcineva în locul lui la cârma celor două formate. Acum câteva luni, îndrăgitul actor a fost invitat în podcastul „La fileu”, găzduit de Speak, și a fost luat prin surprindere cu o întrebare. „La ce ai renunța, la Vocea României sau la Românii au talent? Ipotetic vorbind, să zicem că ești pus într-o situație în care trebuie să renunți la una din astea două. La care renunți, că ambele îți plac, le iubești”, l-a întrebat Speak. 

Mamăăă, nu pot…amândouă îți oferă altceva, de care eu am nevoie. Normal că la prima vedere îmi vine, pentru că e mai pe mine și structura mea umoristică, știi, aș zice că la Românii au talent niciodată, pentru că e formatul fenomen. Dar pe de altă parte Vocea îți oferă cu totul altceva. E un alt tip de implicare. Îți umple un gol, e alt tip de adrenalină, mai ales live-urile. Mie îmi plac live-urile de mor. Nu mi-e frică, pentru că îmi asum. Dacă fac o bâlbă, eu zic: „Oameni buni, e prima bâlbă din cele 38”. De fapt, cred că asta și iubește lumea la mine, tipul acesta de naturalețe pe care-l am. Eu sunt așa: 1,71, greutate fluctuantă, în funcție de Paște, Crăciun, pomana porcului, turnee”, a spus Pavel Bartoș. 

pavel-bartos-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 19

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton