Homepage  / Televiziune

Când este finala „Splash! Vedete la apă” 2024, la Antena 1

Când este finala „Splash! Vedete la apă” 2024, la Antena 1
20

de Roxana Mirea,

„Splash! Vedete la apă” 2024, emisiunea estivală de la Antena 1, se apropie cu pași repezi de sfârșit. Emisiunea este un reality-show difuzat de Antena 1 pentru prima oară în 2013, iar acum show-ul se pregătește să încheie sezonul cu numărul 6. Iată când este finala „Splash! Vedete la apă” 2024, la Antena 1. 

Când este finala „Splash! Vedete la apă” 2024, la Antena 1 

Sezonul 6 al emisiunii „Splash! Vedete la apă“ se apropie cu pași repezi de sfârșit. Emisiunea estivală de la Antena 1 ajunge la final odată cu venirea toamnei. 

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, notează prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.  

În acest nou sezon, fiecare ediție a avut o tematică diferită. Competiția a fost una acerbă, dar și plină de  emoții și bucurii, un show în cadrul căruia zeci de personalități și-au demonstrat rezistența fizică și și-au testat încrederea în propriile forțe. 

Ei bine, după această succintă radiografie a sezonului cu numărul 6, nu vă mai ținem prea mult în suspans. Aflați că finala „Splash! Vedete la apă”, sezonul 6, va fi difuzată vineri, 30 august 2024, de la ora 20:30, pe Antena 1. Apoi, duminică, 1 septembrie, are premiera „Asia Express”, sezonul 7, de la ora 20:00. 

DJ_Deny_Alex_Furman_Splash_Vedete_la_Apa_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Emisiunea „Splash! Vedete  la apă” a debutat la Antena 1 în urmă cu 9 ani

Emisiunea estivală „Splash! Vedete la apă” a debutat la Antena 1 în vara lui 2013 și s-a încheiat în vara lui 2015, după 3 sezoane.

Primele trei sezoane difuzate de postul TV au fost prezentate de Pepe, care le-a avut alături în primul sezon pe Roxana Ionescu și Roxana Vancea. Din al doilea sezon co-prezentatoare au fost Alina Pușcaș și Roxana Ionescu. În sezonul 3, difuzat în 2015, co-prezentatoare au fost Diana Munteanu și Alina Pușcaș. Momentele de umor ale show-ului au fost asigurate de Romică Țociu și Cornel Palade.

Emisiunea a fost difuzată în serile de duminică. A fost jurizată inițial de Cosmin Seleși, Ozana Barabancea și Cătălin Preda.

Apoi, după 6 ani în care nu s-a mai aflat pe post, „Splash! Vedete la apă” a revenit la Antena 1. Mai exact, pe 15 iulie 2021 a fost anunțată revenirea emisiunii în grila postului, cu cel de-al patrulea sezon. sezonul 5 a fost difuzat în 2022, iar în 2023, emisiunea a luat din nou o pauză, pentru a reveni cu sezonul 6 anul acesta.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton