Homepage  / Televiziune

Când este finala „Splash! Vedete la apă” 2022, la Antena 1

Când este finala „Splash! Vedete la apă” 2022, la Antena 1

de Roxana Mirea,

„Splash! Vedete la apă” 2022, emisiunea estivală de la Antena 1, se apropie cu pași repezi de sfârșit. Emisiunea este un reality-show difuzat de Antena 1 pentru prima oară în 2013, iar acum show-ul se pregătește să încheie sezonul cu numărul 5. Iată când este finala „Splash! Vedete la apă” 2022, la Antena 1.

Când este finala „Splash! Vedete la apă” 2022, la Antena 1

Sezonul cinci al emisiunii „Splash! Vedete la apă“ se apropie cu pași repezi de sfârșit. Emisiunea estivală de la Antena 1, unde mai multe vedete se întrec în sărituri în apă care mai de care mai spectaculoase, ajunge la final odată cu venirea toamnei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu sunt cei care urmăresc salturile și notează pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. De asemenea, emisiunea „Splash! Vedete la apă” 2022 este prezentată de Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le oferă o doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi ajută pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

Ei bine, după această succintă radiografie a sezonului cu numărul cinci, nu vă mai ținem prea mult în suspans. Aflați că finala „Splash! Vedete la apă” 2022 va fi difuzată sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 20:00, pe Antena 1. Duminică, 4 septembrie, fanii se pot bucura de întoarcerea celebrilor chefi odată cu premiera noului sezon al show-ului culinar „Chefi la cuțite”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton