Homepage  / Televiziune

Când este finala show-ului Love Island România, la Pro TV. 3 cupluri luptă pentru marele premiu

Când este finala show-ului Love Island România, la Pro TV. 3 cupluri luptă pentru marele premiu
16

de Roxana Mirea,

Lansat pe 1 octombrie la Voyo și o zi mai târziu la Pro TV, reality-show-ul matrimonial „Love Island” se apropie de final. Doar 3 cupluri vor păși în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro. Emisiunea este prezentată de Alina Ceușan, iar filmările au loc în Tenerife. Iată când este programată marea finală a show-ului „Love Island România”, pe Pro TV.  

Când este finala Love Island România 

5 fete și 5 băieți au intrat în cea mai intensă aventură a vieții lor și, timp de 6 săptămâni, au trăit un carusel de emoții în căutarea jumătății perfecte, în show-ul Love Island România. Au trecut de la râsete, distracție și entuziasm, la tensiune, lacrimi și dezamăgiri. Doar 3 cupluri vor păși în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro. Finala Love Island România e aproape, iar cuplurile trebuie să demonstreze că au curajul de a forma relații puternice și de durată. 

Finala show-ului Love Island România, potrivit informațiilor oficiale, este progamată vineri, 10 noiembrie, pe platforma Voyo și sâmbătă, 11 noiembrie, după miezul nopții, la ora 01:00, la Pro TV.  

Când este finala Love Island România  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Programul Pro TV – Sâmbătă, 11 noiembrie 2023

06:00 – (AP-dramă) Lecţii de viaţă (reluare)

07:00 – Ştirile PRO•TV

10:00 – I like IT

10:30 – Superspeed la ProTv

11:00 – (AP-comedy) Film: Are We There Yet? – Mai e mult până ajungem? (2005)

  • Ştirile PRO•TV

13:00 – Batem palma? (reluare)

14:00 – Imperiul leilor (reluare)

16:00 – Vocea României (reluare)

19:00 – Ştirile PRO•TV

  • Sport
  • Vremea

20:00 – (12-action) Film: Shazam! – Shazam! (2019)

22:30 – (15-action) Film: Sicario: Day of the Soldado – Sicario 2: Soldado (2018)

01:00 – (12-reality) Love Island

02:00 – (12-action drama) Clanul (reluare)

04:30 – (AP-comedy) Film: Are We There Yet? (reluare)

Love Island România, show prezentat de Alina Ceușan

„Love Island”, adaptarea unui format internațional de succes, a fost adus în România pentru a fi difuzat pe platforma Voyo și, în porție mai mică, pe Pro TV. Show-ul a fost prima emisiune moderată de influencerul Alina Ceușan, cunoscută din online, dar și grație participării la unul dintre sezoanele „Asia Express”, alături de Carmen Grebenișan.

„Având în vedere că acest show aduce laolaltă probabil cei mai hot și mai frumoși singles din țară, cred că e o oportunitate bună de a găsi pe cineva potrivit. În ce alt context ai, până la urmă, toate femeile single, frumoase, comunicative, deschise la experiențe noi într-un singur loc? Valabil și pentru ei. e o experiență unică, la nivel mondial au rezultat peste 30 de cupluri după show, așa că da, cred că se poate găsi dragostea într-un show TV”, declara ea pentru TVmania.

Alina Ceușan s-a mutat cu întreaga familie – soț și copil – în Tenerife, pentru acest show. „Ne-am acomodat rapid, în doar o săptămână am reușit să ne de această insulă frumoasă. De dimineața avem ritualurile noastre cu Rock, mersul la grădiniță și așa mai departe, apoi parte din zi este ocupată de filmări și conținutul pentru emisiune – de la hair și makeup, părul de obicei îl pregătim de seară, iar machiajul îl facem direct pe set unde citesc script-ul, până intrăm la filmări. Ne bucurăm de vremea faină, de prezența concurenților și de surprizele pe care cel mai hot show al toamnei le rezervă atât pentru cei de acasă, cât și pentru noi”, spunea ea despre acomodarea la filmări.

Când este finala Love Island România  (11)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 15

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton