Homepage  / Televiziune

Când este difuzată finala „Vedeta familiei”, sezonul 4. Cine sunt cele 11 finaliste

Când este difuzată finala „Vedeta familiei”, sezonul 4. Cine sunt cele 11 finaliste
5

de Roxana Mirea,

Emisiunea „Vedeta familiei”, sezonul 4, a ajuns la final la TVR 1. Sanda Ladoşi prezidează juriul, iar fostul jurat Radu Ştefan Bănică revine în platou cu un moment emoţionant. Iată când este difuzată finala emisiunii „Vedeta familiei” și cine sunt cele 11 mici artiste care luptă pentru marele premiu. 

Când este difuzată finala „Vedeta familiei”, la TVR 1 

Timp de 8 săptămâni am urmărit înfruntarea celor care au câștigat trofeul emisiunii „Vedeta familiei” în sezoanele precedente. S-au întrecut, într-un sezon încărcat de emoţii, cei mai buni dintre cei buni, iar în marea finală s-au calificat 11 fetițe talentate. Pe 1 Iunie, sărbătorim copilăria în cel mai frumos mod – cu cântec. De la ora 11.00, Florina Constantinescu şi Costin Deşliu ne aşteaptă cu emoţie şi bucurie la TVR 1, să aflăm marea câştigătoare „Vedeta familiei”. 

În acest sezon al campionilor, juriul este format din oameni obișnuiți, cu meserii diferite de cele muzicale, iar președintele juriului este o vedetă care are rol doar de îndrumător al micuților concurenți. În marea finală, rolul de președinte al juriului îi revine Sandei Ladoși. „Încercăm să fim blânzi, încercăm să fim înțelegători. Până la urmă, ei ar trebui să descopere, din punctul meu de vedere, bucuria! Bucuria de a fi pe scenă, bucuria de a trăi momentul acesta, care e unic, la care nu ajunge toată lumea”, spune artista.  

Un moment emoţionant în finala „Vedeta familiei” din 1 iunie vine din partea fostului jurat din sezoanele precedente Radu Ștefan Bănică, întors cu drag în platoul emisiunii pentru a încuraja cele 11 finaliste. Alături de invitata sa, Bianca Tilici, Radu readuce cu sensibilitate în atenţia publicului una dintre cele mai iubite artiste ale scenei româneşti, Mădălina Manole. „Tu n-ai avut curaj” este piesa pe care cei doi o interpretează pe scena „Vedeta familiei”. 

COSTIN DESLIU, SANDA LADOSI, FLORINA CONSTANTINESCUIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cine sunt finalistele sezonului 4 „Vedeta familiei” 

Şi Carina Danețiu, o tânără din noul val al muzicii ușoare românești, este invitată să ofere telespectatorilor un moment special în finala sezonului „Vedeta familiei”. 

Cele 11 finaliste ale sezonului sunt: Rebeca Popa, Anelisse Mănescu, Sofia Dinu, Sasha Damian, Maria Ilie,  Alessia Pencescu, Adelina Nedelcu, Timeea Bostan, Lorelei Paltin, Alexia Răduți şi Maya Siladi. Cine va reuşi să plece acasă cu titlul de Campioana publicului și cu premiul de 3000 de euro? Aflăm pe 1 iunie, de la ora 11.00, la TVR 1. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton