Homepage  / Televiziune

Când este difuzată finala Te cunosc de undeva 2024, sezonul 20

Când este difuzată finala Te cunosc de undeva 2024, sezonul 20
25

de Roxana Mirea,

Sezonul 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, se apropie cu pași repezi de marea finală. Cele 8 echipe din show-ul transformărilor așteaptă cu nerăbdare să afle cine va câștiga marele premiu. Iată când este difuzată finala „Te cunosc de undeva” 2024, sezonul 20.  

Când este difuzată finala „Te cunosc de undeva” 2024, sezonul 20 

Sezonul 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, se apropie se apropie de marele final. Acest sezon a fost unul special de tip „BEST OF”, în care au participat foști concurenți din sezoanele anterioare. Cele 8 echipe din sezonul 20 al show-ului transformărilor sunt Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu Teodorescu, Eliza Natanticu şi Zarug, Barbara Isasi şi Bella Santiago, Alexia Ţalavutis și Dima Trofim şi Paula Chirilă şi Romică Țociu.   

Marea finală „Te cunosc de undeva”, sezonul 20, este difuzată sâmbătă, 25 mai 2024, la Antena 1. Atunci, telespectatorii vor afla care dintre cele 8 echipe va câștiga marele premiu de 15.000 de euro. 

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, la Te cunosc de undeva – 20 aprilie 2024 (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 25

Ilona Brezoianu ar participa doar cu Florin Ristei la „Te cunosc de undeva” 

Ilona Brezoianu a făcut echipă cu Florin Ristei, la „Te cunosc de undeva”, încă de la început. Actrița ne-a spus într-un interviu că nu ar participa la show-ul transformărilor cu altcineva.  

Nu, nu m-aș fi văzut. Prima experiență a fost împreună cu el și nu cred că aș participa cu altcineva în afară de el pentru că atunci când începi să te cunoști cu cineva, profesional vorbind, știi foarte bine cât poate fiecare, cum poate, unde avem probleme, unde nu avem. Este foarte importantă chimia dintre doi parteneri la „Te cunosc de undeva” și nu aș lua-o de la zero cu altcineva”, a declarat ea, într-un interviu pentru TVMania. 

„Nu, nu aș fi participat singură. Trebuie ca experiența asta să o trăiești împreună cu cineva ca să îți placă mai mult. În general, mie îmi place să împărtășesc ceea ce fac. Nu îmi place să cânt singură niciodată. Nu aș cânta niciodată singură, dacă m-aș apuca de cântat. Întotdeauna îmi place cu cineva. Nu aș fi participat dacă aș fi fost invitată să particip singură”, ne-a mai spus ea.  

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton