Homepage  / Televiziune

Când este difuzată finala Chefi la cuțite 2024, sezonul 13

Când este difuzată finala Chefi la cuțite 2024, sezonul 13
28

de Roxana Mirea,

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 13, se apropie cu pași repezi de marea finală. Cei patru jurați, dar și telespectatorii, așteaptă să afle cine va pleca acasă cu marele premiu. Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki și-au pus toată încrederea în cei mai buni concurenți din echipele lor. Iată când este difuzată finala Chefi la cuțite 2024, sezonul 13, la Antena 1. 

Când este difuzată hefi la cuțite 2024, sezonul 13

Sezonul 13 al emisiunii „Chefi la cuțite” se apropie cu pași repezi de final, iar telespectatorii fideli ai producției sunt nerăbdători să afle cine va pleca acasă cu marele premiu. Sezonul 13 a fost primul fără Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cei trei au plecat de la Antena 1 și se pregătesc să ocupe din nou statutul de jurați la Masterchef România, de la Pro TV. 

Noii jurați de la Chefi la cuțite sunt chef Orlando Zaharia, chef Ștefan Popescu, chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki. Ștefan nu a avut echipă în acest sezon, având cel mai mic punctaj după jocurile pentru amuletă, însă a fost prezent în bucătăria show-ulu. Ba chiar, a jurizat farfuriile de la duel și a dat note alături de colegii lui.  

Fanii emisiunii așteaptă cu nerăbdare să afle cine este concurentul care pleacă acasă cu marele premiu. Finala Chefi la cuțite, sezonul 13, va fi difuzată miercuri, 15 mai 2024, la Antena 1.  

Bogdan Năstase, eliminat de la Chefi la cuțite 2024  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 28

Alexandru Săbădeanu, primul cuțit de aur eliminat de la Chefi la cuțite 2024 

Jurații au mare încredere în cuțitele lor de aur. Deși nu are echipă, Chef Ștefan Popescu a oferit cuțitul de aur lui Mihai Dragomir, care acum este în echipa galbenă. Acesta a dovedit că este un bucătar foarte bun, dar Alexandru Sautner are mari speranțe în ceea cel privește, mai ales că Mario, cuțitul lui de aur, nu a excelat de fiecare dată.

Pe de altă parte, Orlando Zaharia a rămas fără cuțitul de aur. Alexandru Săbădeanu a fost eliminat de la Chefi la cuțite, în ediția de marți, 7 mai 2024.

A căzut cerul pe mine, sincer! Nu mă așteptam la așa ceva”, a spus Orlando Zaharia.  

O rață negătită este fatală! Era crudă, omule! Greșeală imensă peste care nu ai cum să treci. Dacă ție îți pare rău, mie crezi că nu-mi pare?! Pot să spun că e cea mai bună farfurie pe care ai făcut-o tu…”, a mai adăugat chef Orlando Zaharia. 

„Îmi pare rău că v-am dezamăgit! Nu am ieșit din zona de confort și am fost blocat! Nu puteam să lucrez cum lucrez eu la restaurant”, i-a zis concurentul. 

Băi, piciule! M-ai omorât! Mă gândesc și la tine, dar și la noi! Mor de ciudă! La ce o să se gândească cei din echipa mea când o să afle că a plecat cuțitul de aur?! Îmi pare rău, Alex!”, a mai mărturisit chef Orlando Zaharia. 

Alexandru Săbădeanu, eliminat de la Chefi la cuțite 2024 (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  23 / 28

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton