Homepage  / Televiziune

Când este difuzată finala Asia Express 2024, sezonul 7, la Antena 1

Când este difuzată finala Asia Express 2024, sezonul 7, la Antena 1
16

de Roxana Mirea,

Marea finală a show-ului Asia Express 2024, sezonul 7, se apropie cu pași repezi, la Antena 1. Fanii așteaptă cu nerăbdare să afle cine este echipa care va pleca acasă cu premiul de 30.000 de euro. Iată când este difuzată finala Asia Express 2024. 

Când este difuzată finala Asia Express 2024, sezonul 7 

Cursa de pe Drumul Zeilor este în toi, la Antena 1, iar echipele rămase în competiție sunt formate din Anca Țurcașiu și Andreea Samson; Mihai Găinușă și Oana Paraschiv; Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu; Ioana State și Mane Voicu; Nicolai Tand și Sorin Brotnei. Spre nemulțumirea fanilor, echipa formată din Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu a părăsit competiția în ediția de miercuri, 16 octombrie.

Nu mai este mult și fanii Asia Express 2024 vor afla care este echipa care va pleca acasă cu marele premiu de 30.000 de euro. 

Marea finală a show-ului Asia Express 2024, sezonul 7, va fi difuzată miercuri, 13 noiembrie, la Antena 1. Echipele se pregătesc acum să ajungă în Indonezia. Ulterior, în grila postului TV intră noul sezon Chefi la cuțite.

Pentru sezonul difuzat la TV în 2024, show-ul a schimbat din nou continentul. Asia Express a purtat echipele de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care s-au confruntat concurenții acestui sezon. 

Cine a câștigat imunitatea, la Asia Express – 13 octombrie 2024  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Irina Fodor, despre Asia Express 2024, sezonul 7   

Cu 11 etape în loc de 10, Drumul Zeilor a fost, încă de la început, o provocare de proporții legendare pentru echipele de vedete, Prezentatoarea Asia Express, Irina Fodor, a povestit despre experiența trăită la filmările sezonului 7 al reality show-ului.  

Thailanda mi-a fost dezvăluită și mai frumos anul acesta decât o știam. Locurile prin care am trecut mi-au transmis atâta pace și armonie, deși adrenalina cursei te ține în priză tot timpul. Următoarea țară de pe traseu m-a uluit: Malaezia – aici am întâlnit culturi atât de diferite și am avut experiențe atât de diverse! Nici nu știu cu ce să încep – cu sărbătoarea Ramadanului sau cu junglele luxuriante ori cu orașele spectaculoase prin care am trecut… Malaezia a fost un șoc cultural față de Thailanda. Aici e o cultură cu totul diferită, a trebuit să ne adaptăm și noi. Cât despre Indonezia, aici am ajuns într-o perioadă foarte aglomerată. Pentru telespectatori va fi fascinant să vadă această față a Indoneziei, va fi un impact cultural foarte puternic. Sunt lucruri cu care noi nu suntem obișnuiți, iar oamenii de acasă vor trăi alături de noi această aventură cu sufletul la gură”, a povestit Irina.   

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton