Homepage  / Seriale turceşti

Când este difuzat ultimul episod din serialul turcesc „Tărâmuri nelegiuite”. Anunțul făcut de Kanal D

Când este difuzat ultimul episod din serialul turcesc „Tărâmuri nelegiuite”. Anunțul făcut de Kanal D

de Roxana Mirea,

Serialul „Tărâmuri nelegiuite” ajunge la final. Kanal D a anunțat când este difuzat ultimul episod din serialul turcesc, în care joacă Ugur Gunes, pe care telespectatorii români îl cunosc deja din serialul „Mă numesc Zuleyha”.  

Când difuzează Kanal D ultimul episod din „Tărâmuri nelegiuite” 

„Tărâmuri nelegiuite” (titlul original: „Kanunsuz Topraklar” / „Lawless Love”), o poveste fascinantă despre dragoste, sacrificiu și lupta pentru dreptate a avut premiera pe 27 decembrie 2023, la Kanal D. 

Acţiunea din „Tărânuri nelegiuite” are loc în anul 1940, în pitorescul oraș Zonguldak din Turcia, și dezvăluie o poveste plină de emoție despre dragoste, sacrificiu și alegeri dificile. În centrul acțiunii se află Davut, interpretat de talentatul și iubitul actor turc Ugur Gunes, pe care telespectatorii români îl cunosc deja din serialul „Mă numesc Zuleyha”. Viața modestă a lui Davut se transformă dramatic atunci când un accident teribil, la mina de cărbune, deținută de cel mai bogat om al comunității, Malik (interpretat de Murat Daltaban), îi schimbă cursul destinului.  

Davut, rănit de pierderea tatălui său într-un accident provocat de neglijența lui Malik, se confruntă cu o serie de provocări și decizii dificile. După ce se îndrăgosteşte iremediabil de Gulfem (Esra Bilgic), fiica lui Malik, viața lui Davut ia o turnură neașteptată. 

Acum, Kanal D a anunțat că „Tărâmuri nelegiuite” va ajunge la final vineri, 19 ianuarie. 

Ce serial nou începe la Kanal D 

În locul serialului „Tărâmuri nelegiuite” va începe „Poveste din Anatolia”/ (original: Gönül Dağı), o nouă producţie cu un scenariu atractiv şi personaje excelent conturate. 

În mijlocul întâmplărilor se află tânărul şi ambiţiosul Taner (interpretat Berk Atan), iar acţiunea se petrece în comunitatea din Gedelli, un orăşel din Anatolia, situat langa muntele Gonul.   

Muntele se cutremură într-o bună zi, iar evenimentul atrage după sine o cavalcadă de întâmplări. Taner îşi reîntâlneşte dragostea pierdută, o iubire din adolescenţă, ce capătă noi valenţe odată cu manifestările colosului Gonul. Atmosfera magică pare că inconjoară deciziile protagonistilor pe parcursul desfaşurării acţiunii, iar legendele despre Gonul („Muntele Inimii”) par să îşi găsească loc în viaţa locuitorilor din Gedelli. 

Pe fundalul unor evenimente dramatice se dezvăluie povești de familie, o iubire plină de puritate, precum şi viața de zi cu zi a protagoniştilor. Taner a fost nevoit să renunte la visul de a-şi continua studiile, după moartea tatalui său. Îşi întretine familia şi speră ca într-o zi să ducă la bun sfârşit un proiect ambiţios, construirea unui aparat de zbor. Dragostea este cea care îi dă puterea de a depăşi orice obstacol. 

„Poveste din Anatolia”, noul serial turcesc de la Kanal D

Sursă foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton