Homepage  / Seriale turceşti

Când este difuzat ultimul episod din serialul turcesc „Promisiunea”, la Kanal D

Când este difuzat ultimul episod din serialul turcesc „Promisiunea”, la Kanal D
5

de Roxana Mirea,

Serialul turcesc „Promisiunea”, cu Ceren Yilmaz în rolul principal, ajunge la final. Kanal D a anunțat când este difuzat ultimul episod. „Promisiunea” a prezentat emoționanta poveste de iubire dintre frumoasa Zümrüt și Serhat, căruia îi dă viață actorul Alp Navruz. 

Când este difuzat ultimul episod din „Promisiunea”, la Kanal D 

Serialul „Promisiunea” ajunge la final, marţi, 25 decembrie, urmând ca fanii producţiilor turceşti să se regăsească într-o nouă intrigă fascinantă.  

Telespectatorii români i-au admirat în serialul „Promisiunea” pe frumoasa actrița Ceren Yilmaz, în rolul eroinei productiei – Zümrüt Kuloglu, pe Alp Navruz, în rolul lui Serhat Demirkan, și pe inegalabilul Selim Bayraktar, în rolul Abbas Demirkan. Pe Selim Bayraktar fanii serialelor turcești de succes l-au putut admira în rolul Sümbül din serialul fenomen „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, difuzat tot la Kanal D.  

Pe Alp Navruz, fanii îl recunosc și din serialele turcești de succes „Povestea de pe insulă” și „Ține-mă de mână!”.  

Promisiunea, detalii inedite din culisele serialului turcesc de la Kanal D. Incredibil unde au avut loc filmărileIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Serialul tucesc care începe în locul producției „Promisiunea” 

După ce va fi difuzat ultimul episod din „Promisiunea” („The Phoenix”; titlul original: ”„Zümrüdünka”), va începe un nou serial la Kanal D. Este vorba despre „Tărâmuri nelegiuite” (titlul original: „Kanunsuz Topraklar” / „Lawless Love”). 

Acţiunea din „Tărânuri nelegiuite” are loc  în anul 1940, în pitorescul oraș Zonguldak din Turcia, și dezvăluie o poveste plină de emoție despre dragoste, sacrificiu și alegeri dificile. În centrul acțiunii se află Davut, interpretat de talentatul și iubitul actor turc Ugur Gunes, pe care telespectatorii români îl cunosc deja din serialul „Mă numesc Zuleyha”. Viața modestă a lui Davut se transformă dramatic atunci când un accident teribil, la mina de cărbune, deținută de cel mai bogat om al comunității, Malik (interpretat de Murat Daltaban), îi schimbă cursul destinului. 

Davut, rănit de pierderea tatălui său într-un accident provocat de neglijența lui Malik, se confruntă cu o serie de provocări și decizii dificile. După ce se îndrăgosteşte iremediabil de Gulfem (Esra Bilgic), fiica lui Malik, viața lui Davut ia o turnură neașteptată. 

Când începe serialul turcesc „Tărâmuri nelegiuite”, la Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 5

Povestea din serialul turcesc „Promisiunea” 

Serialul spune povestea tulburătoare a frumoasei Zümrüt, o fată care poartă povara familiei sale, după ce tatăl său suferă un grav accident. Din cauza acestei teribile întâmplări, Zümrüt rămâne stâlpul casei și trebuie să aibă grijă de tatăl bolnav, mama și cele două surori mai mici. Pentru a asigura strictul necesar celor dragi, Zümrüt lucrează pentru una dintre cele mai influente familii din Cappadocia, Demirkan, care îi va marca definitiv destinul frumoasei tinere.  

O poveste de dragoste se înfiripă între Zümrüt și moștenitorul familiei Demirkan, Serhat (Alp Navruz), cei doi plănuind în secret să se căsătorească, după ce tânărul își va fi terminat stagiul militar. În timp ce Zümrüt muncește din greu, preocuparea mamei sale, Ülfet (interpretată de Hatice Aslan), este să se îmbogățească, căutând să-și căsătoresca fiicele cu bărbați bogați, toate aceste acțiuni complicând semnificativ viețile tuturor.  

Lumea lui Zümrüt se destramă brusc, iar calvarul începe atunci când Serhat este ucis. Totul se năruie pentru frumoasa fată care va încerca să găsească iubirea și să renască precum o pasăre Phoenix, într-o lume zguduită de crimă, înșelăciuni și trădări.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton