Homepage  / Seriale româneşti

Când este difuzat ultimul episod din serialul „Clanul”, la Pro TV

Când este difuzat ultimul episod din serialul „Clanul”, la Pro TV
14

de Roxana Mirea,

Serialul „Clanul”, difuzat de Pro TV, se apropie cu pași repezi de final. Fanii urmăresc ultimele episoade din sezonul 4, care este și ultimul, de altfel. Povestea impresionantă a celor doi frați care și-au trăit poveștile de viață în paralel ajunge la final. Iată când este difuzat ultimul episod din serialul „Clanul”, sezonul 4, la Pro TV. 

Când este difuzat ultimul episod din „Clanul”, sezonul 4 

Fanii urmăresc ultimele episoade din serialul „Clanul”, care s-a bucurat de un real succes de-a lungul celor 4 sezoane. Povestea impresionantă a celor doi frați care și-au trăit poveștile de viață în paralel, neștiind cât de aproape erau unul de altul, ajunge la final. 

Nu-mi vine să cred că spun asta, dar sezonul 4 este sezonul de rămas bun. Se încheie ultimul capitol al poveștii care a captivat o țară întreagă. (…) Peste 400 de zile de filmare, peste 200 de locații diferite. O distribuție de mare calibru cu actori consacrați și mulți tineri senzaționali extrem de talentați, plus echipa extraordinară din spate, formată din cei mai buni profesioniști în domeniu. Împreună am spart bariere, am învins prejudecăți vechi și am ridicat ștacheta foarte sus în ceea ce privește nivelul calității serialelor în România”, a declarat Denis Hanganu. 

Așadar, ultimul episod din serialul „Clanul” este difuzat luni, 13 mai 2024, la Pro TV. Apoi, din 20 mai 2024, începe un nou serial care se numește „Brigada Nimic”. 

diana-danila-clanul-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Denis Hanganu crede că Tudor Achim merită un final fericit 

Denis Hanganu este foarte mândru de munca lui din serialul „Clanul”, dar și de întreaga echipă. Pe de altă parte, el spune că personajul său, Tudor Achim, merită un final fericită după toate câte a pătimit.  

Nu pot decât să fiu nostalgic, pentru că ne apropiem de final, dar în același timp foarte mândru: de mine și de întreaga echipă. Împreună am putut să spargem bariere, să învingem prejudecăți și să ridicăm ștacheta foarte sus în ceea ce privește calitatea serialelor românești”, ne-a spus Denis într-un interviu pentru TVMania.  

Tudor Achim e un personaj care are un bagaj emoțional incredibil de puternic și care a fost tot timpul în misiunea lui de unul singur. Dacă e să analizăm la rece, toate personajele au cumva cui a se destăinui, au pe umărul cui să plângă. El n-a avut niciodată pe nimeni. Costoiu l-a băgat în misiunea asta (de a-l prinde pe Măcelaru) în detrimentul relației lui cu mama, ceea ce a însemnat multe sacrificii din start. A fost mereu de unul singur și mi s-ar părea foarte frumos ca, la final, toate lucrurile astea să fie răsplătite printr-un deznodământ pozitiv sau o încheiere bună a poveștii personajului Tudor Achim. Cred că merită un final pozitiv, un final mare”, ne-a mai declarat el.  

Ce începe în locul serialului „Clanul”, la Pro TV

Pro TV a anunțat miercuri că va difuza un nou serial românesc, imediat după finalul „Clanul”, programat pentru luni, 13 mai. Astfel, potrivit postului, un nou serial începe luni, 20 mai, la PRO TV și pe VOYOBrigada Nimic este o comedie savuroasă în care patru polițiști luptă împotriva lumii interlope din București. Într-o abordare plină de umor, serialul urmărește cazurile mici și neînsemnate pe care trebuie să le rezolve polițiștii din Brigada Nimic: Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma.

Lumea interlopă din Bucureștiul zilelor noastre nu este și nici nu a fost vreodată ca cea a New York-ului. Pe străzile capitalei nu vedem pistolari care luptă împotriva Poliției sau urmăriri ca în filmele de acțiune. Aici avem toate șansele să găsim mici escroci, la colțul străzii, mici traficanți sau mici bande locale care fac contrabandă. Cuvântul cheie este: ”mic”.

Iar Brigada Nimic trebuie să lupte fix împotriva acestei lumi a criminalității… reduse, cu resurse… reduse, dar cu mult umor.

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton