Homepage  / Seriale româneşti

Când este difuzat ultimul episod din „Înapoi în GROAPA”. Serialul de la Pro TV ajunge la final

Când este difuzat ultimul episod din „Înapoi în GROAPA”. Serialul de la Pro TV ajunge la final
13

de Roxana Mirea,

Serialul „Groapa” a revenit la Pro TV, într-o versiune revizuită. Cei de acasă au avut ocazia să înțeleagă mai bine ce se întâmplă cu Sașa, cel care fugise de viața familiei lui și cum a fost nevoit să revină acasă, dar și ce luptă de putere există între celelalte rude. Serialul se apropie cu pași repezi de final. Iată când este difuzat ultimul episod din „Înapoi în GROAPA”. 

Când se termină „Înapoi în GROAPA” 

Povestea de viață a lui Sașa Vlahu, cel care părea că a reușit să se rupă total de familie și de tot ceea ce însemna trecutul lui, până în clipa în care a fost nevoit să aleagă între dragoste și fericire personală și legăturile de sânge, i-a ținut pe toți abonații VOYO cu sufletul la gură, săptămână după săptămână. Datorită interesului pentru serial, Pro TV a revenit cu o variantă revizuită a serialului, special realizată pentru TV.

Sandu și Zina, Sașa, Alma, Vali, Manuela și ceilalți ai lor își dau întâlnire cu toți cei care vor să le afle secretele, să le înțeleagă deciziile și să le resimtă fiecare durere! Producția filmată în Giurgiu oferă o incursiune în care emoțiile se împletesc la tot pasul, în care pericolul și dragostea joacă pe rând rolul principal și în care personajele ascund povești de viață incredibile.    

Fanii serialului se pot bucura de câte un nou episod din „Înapoi în Groapa”, în fiecare miercuri și joi. Serialul de la Pro TV se apropie cu pași repezi de final. Ultimul episod din „Înapoi în Groapa” este difuzat pe 15 august 2024, la Pro TV. 

teona-stavarachi-groapa-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Episodul de joi, 1 august 2024, din „Înapoi în Groapa” 

Într-un moment de sinceritate absolută, departe de familie și de a se simți protejați, Alma și Sandu și-au făcut unele dintre cele mai neașteptate declarații. În ciuda faptului că noul ei socru este convins că fata este extrem de iubită și apreciată de Sașa, aceasta vrea să-i amintească omului că soțul ei merită ceva mai bun decât ce-i oferă familia: ”Tot ce-ți dorești e să fie ca tine. N-a vrut niciodată să fie ca tine, asta urăște cel mai mult”. 

Ar trebui să-ți mulțumesc, mi-ai arătat în sfârșit cine sunt. M-am prefăcut că sunt altfel, cineva mai bun. Am văzut cine sunt cu adevărat – Sașa Vlahu, copilul lui Sandu Vlahu”, i-a spus eroul lui Boian, în momentul în care pistolul s-a îndreptat spre acesta. Uneori când moartea pare singurul răspuns, ies la iveală cele mai vii sentimente. Chiar dacă iubirea l-a oprit din a lua o decizie atât de dură, soarta încă se scrie!  

Sașa, ShogunuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 13

Ce rol joacă Franco în trecutul lui Mari? Cât de mare poate fi impactul acestuia asupra vieții fetei? Ce pericol le pândește pe femeile din familia Vlahu în casa care cândva le-a fost adăpostul plin de siguranță? Tot mai multe întrebări își pot găsi răspunsul!  

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton