; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Resident Evil

Când credeam că am scăpat, „Resident Evil” se întoarce!

23 May 2017

În februarie, anul acesta, a avut premiera „Resident Evil: Capitolul final' / „Resident Evil: The Final Chapter', pe care, dacă ar fi să ne luăm după titlu, l-am considerat ultima parte a sagăi începute în 2002. Ei bine, ne-am înșelat.

Sudiourile germane Constantin Film a anunțat la Cannes că povestea va fi relansată, după cum am aflat și noi de pe site-ul Deadline. Și, au și ei dreptate, la porcoiul de bani pe care l-au încasat – mai mult de un miliard de dolari din încasările pentru toate filmele din franciză – era și păcat să lași așa comoară din mână. Ca să nu mai vorbim de faptul că este cel mai bun scor scos vreodată de pe urma unui film adaptat după un joc video. Numai ultima parte – „Resident Evil: Capitolul final' – a strâns peste 285 de milioane de dolari din încasările din toată lumea, un rezultat impresionant datorat în mare parte box-office-ului chinez, de unde au venit peste 160 de milioane de dolari.

Deocamdată, noul proiect este ținut cu delicatețe la mare secret, dar s-a aflat că nu va mai fi nici cu Paul W. S. Anderson, nici cu Milla Jovovich.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare