Homepage  / Seriale

Când are premiera sezonul 7 din serialul „Outlander”. Anunțul neașteptat al producătorilor

Când are premiera sezonul 7 din serialul „Outlander”. Anunțul neașteptat al producătorilor

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fani! Starz a anunțat când are premiera sezonul 7 din serialul „Outlander”. Au fost publicate și primele imagini din noile episoade, iar în una dintre ele apare și William (Charles Vandervaart), fiul lui Jamie Fraser (Sam Heughan). Pe de altă parte, vestea legată de premiera sezonului 7 a venit cu o știre suplimentară.

Când are premiera sezonul 7 din „Outlander”

Starz a anunțat joi că cel de-al șaptelea sezon al serialului „Outlander” va avea premiera pe 16 iunie. Vestea a venit cu un amănunt suplimentar neașteptat, și anume că sezonul al șaptelea extins (16 episoade în total) va fi acum împărțit în două părți, cu câte opt episoade fiecare. Ultima jumătate a episoadelor nu va fi difuzată până în 2024.

Starz a publicat, de asemenea, imagini în premieră din noul sezon, inclusiv o Claire (Caitriona Balfe) melancolică, un Jamie (Sam Heughan) tulburat, un Ian (John Bell) la vânătoare și imagini cu Bree (Sophie Skelton) și Roger (Richard Rankin), precum și cu Lordul John Grey (David Berry) și un William (Charles Vandervaart) maturizat.

Într-un interviu acordat anul trecut pentru EW, producătorul executiv Maril Davis a numit sezonul 7 „cel mai mare sezon al nostru de până acum„, cu „atât de multe intrigi” și „atât de multe locuri diferite… Revoluția este aici. Va fi foarte interesant”. Ca parte a acestui entuziasm, Starz a anunțat anterior și faptul că Sinéad O’Connor va cânta melodia principală a serialului în acest sezon.

Sezonul aduce o serie de personaje noi, inclusiv versiunea adultă a fiului lui Jamie, William, și frații Quaker Denzell (Joey Phillips) și Rachel Hunter (Izzy Meikle-Small). În plus, mulți dintre favoriții fanilor care au lipsit în ultimele sezoane – inclusiv Graham McTavish, Nell Hudson și Steven Cree – sunt pregătiți să revină.

Sezonul 7 marchează penultimul sezon al serialului. Drama se va termina cu sezonul 8. Un prequel, „Blood of My Blood”, despre părinții lui Jamie Fraser, este, de asemenea, în lucru.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton