Homepage  / Seriale

Când are premiera „Povestea slujitoarei”, sezonul 6. „Producția pentru sezonul final a început oficial”

Când are premiera „Povestea slujitoarei”, sezonul 6. „Producția pentru sezonul final a început oficial”

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fani! Producția celui de-al șaselea și ultim sezon din „Povestea slujitoarei” / „The Handmaid's Tale” este acum în curs de desfășurare. Iată când va avea premiera ultimul sezon din serialul realizat după romanul omonim, distopic, al lui Margaret Atwood. 

Când are premiera sezonul 6 din „Povestea slujitoarei” 

Vești excelente pentru fanii serialului „Povestea slujitoarei” / „The Handmaid’s Tale”. Producția celui de-al șaselea și ultim sezon este acum în curs de desfășurare.  

Pornit ca o adaptare după romanul omonim, distopic, al lui Margaret Atwood, serialul a depășit încă de la sezonul 2 cartea, croindu-și propriul drum – cu binecuvântarea scriitoarei canadiene, ale cărei cuvinte sunt astăzi mai relevante ca oricând. 

După încheierea celui de-al cincilea sezon în 2022, fanii au așteptat cu nerăbdare ca ultimele episoade să ajungă pe ecran, iar acum au parte de vești noi, deoarece canalele de social media au anunțat că producția este în curs de desfășurare. 

Ghiciți cine s-a întors? Producția pentru sezonul final a început oficial. #TheHandmaidsTale se va întoarce în primăvara anului 2025”, se arată în descrierea de pe Instagram, postarea incluzând o fotografie cu vedeta principală Elisabeth Moss ținând în mână o clapetă.  

Anunțul că „Povestea slujitoarei”, în original „The Handmaid’s Tale”, se va termina odată cu următorul sezon, al șaselea, a fost făcut de creatorul Bruce Miller la Festivalul de Film de la Toronto, în 2022. 

A fost o adevărată onoare să spunem povestea din revoluționarul roman al lui Margaret Atwood și a lumii sale teribil de relevante și suntem încântați să aducem fanilor sezonul 6, final, din „Povestea slujitoarei”, a declarat Bruce Miller, citat de Variety. 

„Suntem recunoscători Hulu și MGM pentru că ne-au permis să spunem această poveste, care, din păcate, a rămas la fel de relevantă ca oricând, și îi admirăm pe fanii noștri incredibili pentru sprijinul lor neclintit, și fără de care nu am fi ajuns niciodată în acest punct.” 

Cele 5 sezonae din „Povestea slujitoarei” pot fi vizionate pe platforma Max.   

Intriga din The Handmaid’s Tale, sezonul 5 

Sezonul 4 s-a încheiat într-o notă foarte dramatică. June și alte supraviețuitoare din Gilead l-au bătut pe comandantul Fred Waterford până la moarte în pădure, lucru care a avut consecințe grave. 

„În sezonul 5, June se confruntă cu consecințele uciderii comandantului Waterford, în timp ce se luptă să își redefinească identitatea și scopul. Serena, rămasă văduvă, încearcă să își ridice profilul în Toronto, în timp ce influența Gilead se strecoară în Canada. Comandantul Lawrence lucrează cu mătușa Lydia în timp ce încearcă să reformeze Gilead și să urce la putere. June, Luke și Moira se luptă cu Gilead de la distanță în timp ce își continuă misiunea de a o salva și de a se reuni cu Hannah”, descria Hulu complotul sezonului 5. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton