Homepage  / Televiziune

Când are premiera „Noi, românii”, sezonul 2. Emisiunea lui Mircea Radu revine la Metropola TV

Când are premiera „Noi, românii”, sezonul 2. Emisiunea lui Mircea Radu revine la Metropola TV
10

de Roxana Mirea,

Mircea Radu se întoarce cu un nou sezon din emisiunea „Noi, românii”. Noile ediții urmează să fie difuzate pe Metropola TV. Dacă primul sezon a fost filmat în mai multe țări din Europa, acum producția se întoarce acasă. Iată când are premiera „Noi, românii”, sezonul 2, la Metropola TV. 

Când are premiera „Noi, românii”, sezonul 2 

Emisiunea „Noi, românii”, de la Metropola TV, revine, pe 9 martie, la ora 22:00, cu un nou sezon, cu același explorator tonic, Mircea Radu. 

Dacă primul sezon a fost filmat în mai multe țări din Europa și a prezentat poveștile emoționante ale românilor din diaspora, acum, exact ca dintr-o călătorie, producția se întoarce energică acasă și va ajunge la români uimitori din toate zonele țării. Acei români care ne fac să fim mândri că țara noastră e bogată în resurse naturale: Oamenii ei. 

Îi avem în vedere pe cei curajoși, iubitori, care dăruiesc pentru că știu că au primit mult, care fac binele fără să aștepte ceva la schimb, care se pot bucura de reușita vecinului, fără să îi dorească să se întâmple ceva rău caprei lui. 

Mircea Radu_Noi_romaniiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Pe parcursul a 32 de ediții, care se vor difuza sâmbăta și, din luna aprilie, și duminica, veți descoperi că românii de toată isprava pot fi întâlniți mai des decât v-ați imaginat. Și e meritul lui Mircea Radu și al echipei lui că vor ajunge, cu singurul studio mobil din România, la poveștile minunate de viață ale unor oameni deosebiți. 

Sezonul nou al emisiunii „Noi, românii”, prezentată de Mircea Radu, la Metropola TV, va avea premiera, sâmbătă, 9 martie, de la ora 22:00. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton