Homepage  / Netflix

Când are premiera „Jocul calamarului” / „Squid Game”, sezonul 2. Serialul Netflix ajunge la final odată cu sezonul 3

Când are premiera „Jocul calamarului” / „Squid Game”, sezonul 2. Serialul Netflix ajunge la final odată cu sezonul 3

de Roxana Mirea,

Adevăratul joc începe cu cel de-al doilea sezon din „Jocul calamarului” / „Squid Game”. Netflix a anunțat care este data de lansare pentru sezonul 2 și a dezvăluit că serialul va lua sfârșit odată cu sezonul 3. Iată când are premiera „Squid Game”, sezonul 2, la Netflix. 

Când are premiera Squid Game, sezonul 2 

Netflix a anunțat că sezonul 2 din „Jocul calamarului” va avea premiera pe 26 decembrie 2024 și că sezonul final va veni în 2025. Această noutate a fost transmisă fanilor de pretutindeni printr-o scrisoare scrisă de Hwang Dong-hyuk, producătorul executiv, scenaristul și regizorul serialului. 

„Începe adevăratul joc. 

Au trecut aproape trei ani de când sezonul 1 al serialului a dezlănțuit o reacție incredibilă pe tot globul și de când s-au întâmplat multe lucruri extraordinare. Sunt deosebit de bucuros să vă scriu aceste rânduri, prin care anunț data lansării sezonului 2 și vă aduc vești despre ultimul sezon, cel de-al 3-lea. În prima zi de filmări pentru sezonul 2, îmi aduc aminte că mi-am spus „Nu-mi vine să cred că m-am întors în universul din Jocul calamarului”. Părea aproape ireal. Mă întreb cum va fi pentru voi experiența de a vă întoarce la Jocul calamarului după trei ani. 

Seong Gi-hun, care a jurat răzbunare la sfârşitul sezonului 1, se întoarce și participă din nou la joc. Va reuşi să se răzbune? Omul din față pare să fie și de data aceasta un adversar redutabil. Conflictul violent dintre lumile lor va continua până la sfârşitul serialului, în sezonul 3, care se va lansa anul viitor. 

Sunt încântat să văd că sămânța plantată, din care s-a născut Jocul calamarului, crește și dă roade până la sfârșitul acestei poveşti. 

Vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă oferi din nou o experiență captivantă. Sper să vă bucurați de ce urmează. 

Vă mulțumesc, ca întotdeauna, și ne revedem curând. 

Hwang Dong-hyuk 

Regizor, scenarist şi producător executiv al serialului Jocul calamarului”, este scrisoarea lui Hwang Dong-hyuk, transmisă fanilor.  

Despre Squid Game, sezonul 2 

La trei ani de la câștigarea competiției, jucătorul 456 rămâne hotărât să găsească oamenii din spatele jocului și să pună capăt sportului vicios creat de aceștia. Folosind averea câștigată pentru a-și finanța căutarea, Gi-hun începe din cel mai evident loc: încearcă să caute bărbatul în costum care joacă ddakji în metrou. Când eforturile lui dau în sfârșit rezultate, calea către distrugerea organizației se dovedește a fi mai mortală decât și-a imaginat: pentru a pune capăt jocului, trebuie să reintre în competiție.  

Regizorul Hwang Dong-hyuk, care a făcut istorie la cea de-a 74-a ediție a Primetime Emmys, devenind primul asiatic care a câștigat premiul pentru cea mai bună regie pentru un serial dramatic, conduce din nou serialul ca regizor, scenarist și producător. Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun și Gong Yoo își reiau rolurile din primul sezonul alături de noi membri ai distribuției, printre care Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin -uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri și Won Ji-an. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton