Homepage  / Seriale / Netflix

Când are premiera „Împărăteasa”, sezonul 2. Netflix a lansat primul teaser oficial

Când are premiera „Împărăteasa”, sezonul 2. Netflix a lansat primul teaser oficial

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fani! Netflix a anunțat când are premiera sezonul 2 din drama istorică „The Empress”/„Împărăteasa”. De asemenea, a fost lansat și un teaser oficial, care ne ajută să ne facem o idee despre acțiunea din noile episoade. 

Când are premiera „Împărăteasa”, sezonul 2, la Netflix 

La fel ca Sisi însăși, drama istorică „The Empress”/„Împărăteasa” a cucerit instantaneu inimile și mințile din întreaga lume atunci când a avut premiera în 2022. Acum, serialul în limba germană se întoarce pentru sezonul 2 – împreună cu o mulțime de intrigi la palat, costume superbe și romantism. 

„Povestea vieții lui Elisabeth este o poveste a puterii iubirii, dar și a curajului de a fi diferit și a speranței pentru un viitor mai bun. Și de asta avem nevoie în acest moment. Și de aceea suntem foarte fericiți să putem continua să spunem această poveste interesantă”, a declarat showrunner-ul Katharina Eyssen pentru Netflix la momentul anunțării reînnoirii. 

Sezonul 2 al serialului va debuta pe 22 noiembrie, iar Netflix a lansat primul teaser oficial.  

Despre ce este vorba în „Împărăteasa”, sezonul 2 

Primul sezon a prezentat-o pe tânăra împărăteasă rebelă Elisabeta („Sisi”) și modul în care relația ei cu Franz Joseph, împăratul Austriei, a bulversat structura de putere de la curtea vieneză. După nuntă, Sisi a fost nevoită să se impună în fața noii soacre Sophie și să se confrunte cu sentimentele pe care le are pentru fratele imprevizibil al lui Franz, Maxi, în timp ce la granițele imperiului se formau trupe inamice. 

Al doilea sezon începe în timp ce prima criză a tânărului cuplu abia a trecut. Ei speră să se bucure de fericirea lor de proaspăt căsătoriți când nori negri se adună deasupra palatului Schönbrunn: Franz se confruntă pe neașteptate cu un adversar puternic în Europa. Iar Elisabeta este supusă unei mari presiuni, deoarece un moștenitor al tronului trebuie să asigure cât mai repede viitorul imperiului. Când soarta lovește cu toată puterea sa, dragostea cuplului amenință să se destrame definitiv. Elisabeth trebuie să lupte nu doar pentru familia ei, ci și pentru integritatea sufletului ei. 

Cine sunt actorii din distribuția „The Empress”, noul serial Netflix 

Este un debut pe Netflix pentru actrița turco-germană Devrim Lingnau, care interpretează rolul principal al lui Elisabeth von Wittelsbach. Lingnau este cunoscută în Germania mai ales pentru rolurile Carmilla din Carmilla și Cäcilia din Auerhas. 

În rolul împăratului Franz Joseph îl vedem pe Philip Froissant. Actorul născut la Munchen s-a făcut remarcat în 2021 datorită rolului său din filmul original Netflix „Black Island”. 

Sveneja Jung o interpretează pe Louise. Jung a jucat anterior în serialul original Netflix „Dark” pentru un episod (Das Paradies) în rolul Sonja Tannhaus. 

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton