Homepage  / HBO

Când are premiera Casa Dragonului, sezonul 2, pe HBO Max. Primele imagini

Când are premiera Casa Dragonului, sezonul 2, pe HBO Max. Primele imagini
8

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fani! HBO a lansat teaserul oficial pentru cel de-al doilea sezon al serialului de producție originală Casa Dragonului (House of the Dragon). Sezonul 2 va avea 8 episoade. Iată când este premiera.  

Când are premiera sezonul 2 din Casa Dragonului 

Sezonul doi al serialului Casa Dragonului va avea opt episoade și va fi lansat pe HBO Max în vara anului 2024. 

Serialul, bazat pe romanul „Fire & Blood” de George R.R. Martin, este plasat cu 200 de ani înainte de evenimentele din Urzeala Tronurilor (Game of Thrones) și spune povestea Casei Targaryen. 

Când are premiera sezonul 2 din Casa Dragonului  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Printre actorii care revin în noul sezon se află Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno, Rhys Ifans, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall și Matthew Needham. Noua distribuție îi include pe Clinton Liberty (Addam de Hull), Jamie Kenna (Ser Alfred Broome), Kieran Bew (Hugh), Tom Bennett (Ulf), Tom Taylor (Lord Cregan Stark) și Vincent Regan (Ser Rickard Thorne). 

Printre noii membri ai distribuției pentru sezonul 2 anunțați anterior se numără Abubakar Salim (Alyn de Hull), Gayle Rankin (Alys Rivers), Freddie Fox (Ser Gwayne Hightower) și Simon Russell Beale (Ser Simon Strong). 

Când are premiera sezonul 2 din Casa Dragonului  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 8

George R.R. Martin, despre sezonul 2 din Casa Dragonului 

În luna iulie, George R.R. Martin dezvăluia că sezonul doi din „Casa Dragonului” nu a fost afectat de greva scenariștilor. „Unul dintre puținele seriale care încă se filmează este «Casa Dragonului», după cum probabil ați citit”, a scris Martin într-o postare pe site-ul său, georgerrmartin.com. „Este adevărat. Mi se spune că al doilea sezon este pe jumătate terminat. TOATE scenariile fuseseră terminate cu luni înainte de începerea grevei scenariștilor. Nu s-a mai scris nimic de atunci, din câte știu”, a adăugat el. 

Scriitorul a mai spus că serialul este filmat majoritar la Londra (dar și în Țara Galilor, Spania și în diverse alte locații), motiv pentru care filmările au putut continua. Actorii sunt membri ai sindicatului britanic Equity, nu ai celui american, SAG-AFTRA și, deși Equity îi susține ferm pe colegii americani (planificând inclusiv un miting amplu pentru a-și arăta sprijinul), aceștia nu pot organiza și o grevă de simpatie, deoarece nu le-o permite legea britanică. 

Sursa Foto: HBO

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton