Homepage  / Seriale / Netflix

Când are premiera „Avocatul din limuzină”, sezonul 3, pe Netflix. Cine sunt noii actori din distribuție

Când are premiera „Avocatul din limuzină”, sezonul 3, pe Netflix. Cine sunt noii actori din distribuție

de Roxana Mirea,

Sezonul 3 din „Avocatul din limuzină” / „The Lincoln Lawyer”, continuarea poveștii bazate pe seria de romane scrisă de celebrul Michael Connelly, cu Manuel Garcia-Rulfo în rol principal, apare în curând la Netflix. Iată care sunt cele mai importante detalii despre sezonul 3, dar și când are premiera pe Netflix.  

Când are premiera sezonul 3 din „Avocatul din limuzină” la Netflix 

Serialul „Avocatul din limuzină” / „The Lincoln Lawyer” a fost salvat, practic, de Netflix, care l-a lansat în mai 2022, după ce episodul-pilot părea că nu mai are șansa de-a merge mai departe, în mai 2020, deși era scris de renumitul David E. Kelley („Marile minciuni nevinovate”, „Anatomia unui scandal”, „Dragoste și moarte”). „Avocatul din limuzină” ecranizează povestea originalului avocat Mickey Haller, creat de scriitorul de mare succes Michael Connelly, care l-a transformat în erou al unei întregi serii literare. 

Manuel Garcia-Rulfo, care îl interpretează pe Mickey Haller, care își conduce cabinetul de avocatură de pe bancheta din spate a limuzinei sale Lincoln, revine în sezonul al treilea, alături de Neve Campbell, Elliott Gould, Becki Newton, Jazz Raycole, Angus Sampson și Yaya DaCosta, a scris deadline.com. Al treilea sezon va avea zece episoade și va ecraniza cea de-a cincea carte din seria omonimă a lui Michael Connelly, „Zeii vinovăției” / „The Gods of Guilt” (tradusă și la noi, în 2023). 

Serialul a fost lansat de Netflix în mai 2022 (primul sezon fiind inspirat, de fapt, de al doilea roman al lui Michael Connelly, intitulat „Verdictul”), iar după doar o lună, în iunie, a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, cu acțiunea bazată pe al patrulea roman din serie, intitulat „Al cincilea martor”. Al doilea sezon a fost lansat de Netflix în două părți, pe 6 iulie și, respectiv, pe 3 august 2023, iar succesul său a făcut ca aprobarea pentru sezonul al treilea să vină rapid. 

Așadar, sezonul 3 din „Avocatul din limuzină” este lansat pe 17 octombrie 2024, pe Netflix.  

Cine sunt noii actori din „Avocatul din limuzină”, sezonul 3 

Showrunnerii Dailyn Rodriguez și Ted Humphrey sunt de acord că „The Gods of Guilt” ar putea fi și cea mai bună carte a lui Connelly din acea perioadă. 

„Acest sezon este foarte interesant”, spune Garcia-Rulfo pentru Tudum. „Îl vedem pe Mickey luptându-se cu atât de multe lucruri în același timp – cu romantismul, cu soțiile, cu cazurile. Nu te aștepți niciodată la ce se va întâmpla, cine va fi rău și cine va fi vinovat.” 

Sezonul 3 din „The Lincoln Lawyer” aduce patru noi membri în distribuție. 

Merrin Dungey („The Resident”, „Big Little Lies”) joacă rolul judecătoarei Regina Turner, o fostă apărătoare din oficiu care este mai tânără și mai progresistă decât majoritatea judecătorilor din district – dar rămâne de văzut dacă acest lucru este un avantaj pentru Mickey sau nu. 

Allyn Moriyon își face debutul în televiziune în rolul lui Eddie Rojas, un amator de fitness (și fost babysitter al fiicei lui Mickey, Hayley) care are nevoie de un avocat foarte bun. Din fericire, Mickey îl poate ajuta, iar apoi îi oferă ocazia vieții sale. 

John Pirruccello („Barry”, „The Valet”) îl interpretează pe William Forsythe, un procuror aparent neamenințător pe care Mickey este încântat să îl înfrunte. Odată ce începe procesul, însă, este clar că nimic nu este ceea ce pare.    

Philip Anthony-Rodriguez („Grimm”, „The Company You Keep”) își asumă rolul lui Adam Suarez, procurorul șef adjunct, căruia i se subordonează procurorul Andrea Freeman (Yaya DaCosta) și care este o forță de luat în considerare.   

Ei vor juca alături de membrii distribuției care se întorc: Becki Newton (Lorna), Jazz Raycole (Izzy), Angus Sampson (Cisco), și DaCosta (Andrea). Neve Campbell (Maggie), Elliott Gould (Legal Siegel), Krista Warner (Hayley), Fiona Rene (Glory Days) și Devon Graye (Julian La Cosse) vor reveni și ei în acest sezon. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton