Homepage  / Televiziune

Când are premiera „40 de întrebări cu Denise Rifai”, sezonul 5. Anunțul făcut de Kanal D

Când are premiera „40 de întrebări cu Denise Rifai”, sezonul 5. Anunțul făcut de Kanal D
8

de Redactia Tvmania

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” la Kanal D cu sezonul 5. Denise Rifai va oferi în continuare telespectatorilor ocazia de a descoperi lături profunde ale invitaților săi. Iată când are premiera sezonul 5 al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Când are premiera „40 de întrebări cu Denise Rifai”, sezonul 5 

Din 25 august, emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” revine pe micul ecran cu cel de-al cincilea sezon, difuzat în fiecare duminică la Kanal D. Denise Rifai, va continua să exploreze viețile și carierele personalităților din diverse domenii, oferind telespectatorilor ocazia de a descoperi lături profunde ale invitaților săi. 

Cu o abordare minuțioasă, cu sute de ore de documentare și tot atâtea întrebări preliminare, emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” a devenit în cele patru sezoane un reper de calitate și autenticitate. Captând atenția publicului și consolidându-și poziția de trendsetter, acest proiect jurnalistic a generat exclusivități de presă și un puternic word of mouth. 

Denise Rifai_Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Sunt onorată și entuziasmată să revin pe micile ecrane cu un nou sezon al emisiunii ‘40 de întrebări’; simt că acest al cincilea sezon va marca un moment important în evoluția formatului. De-a lungul anilor, am ajuns la un nivel ridicat de expertiză în realizarea acestor interviuri complexe – de la selecția invitaților până la zecile de ore de documentare pentru fiecare episod, din dorința noastră de a dezvălui cele mai interesante lături ale invitaților, indiferent de domeniul lor de activitate. Toate acestea fac din „40 de întrebări” un adevărat reper jurnalistic, apreciat atât de public, cât și de presă”, a spus Denise Rifai. 

Așadar, pregătiți-vă pentru un nou sezon cu invitați remarcabili, întrebări relevante și confesiuni memorabile! Nu ratați noul sezon al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, din 25 august, în fiecare duminică seară, la Kanal D. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton