Homepage  / Televiziune

„Vocea României” revine în septembrie pe micile ecrane. Când are loc prima ediție din cel de-al 12-lea sezon. Anunțul Pro Tv

„Vocea României” revine în septembrie pe micile ecrane. Când are loc prima ediție din cel de-al 12-lea sezon. Anunțul Pro Tv
11

de Cristina Țapu,

Așteptarea ia sfârșit pentru fanii emisiunii Vocea Românei! Pro TV a anunțat data oficială de începere al celui de-al 12-lea sezon al emisiunii care scoate la lumină cele mai bune voci din țară!

Vocea României a ajuns la cel de-al 12-lea sezon

De-a lungul anilor, s-a scris istorie pe scena de la Vocea României! Cei care s-au înscris în competiția celui de-al 12-lea sezon, și au trecut de primele preselecții, se pregătesc să facă scena să vibreze. Telespectatorii vor putea urmări emisiunea începând cu data de 13 septembrie, conform anunțului oficial făcut de către trustul de televiziune de pe Pache Protopopescu.

grila toamnaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și, pe scaunul dublu, Theo Rose și Horia Brenciu sunt pregătiți și determinați să-și formeze echipe cu voci senzaționale care vor face adevărate spectacole pe scenă!

Fiecare dintre ei își dorește să câștige finala, iar pentru asta, audițiile pe nevăzute sunt încărcate cu decizii importante, întrucât nu este suficient doar să se întoarcă, ci și să găsească argumentele potrivite pentru ca participanții să vină în echipa lor, dacă aceștia vor convinge mai mulți antrenori.

Vocea României revine la PRO TV de pe 13 septembrie

Anul acesta, producția le-a pregătit noi surprize antrenorilor și vor avea parte de beneficii – acestea, însă, se pot întoarce împotriva lor. Despre ce este vorba, vedem în sezonul 12, care are premiera pe 13 septembrie!

Echipa Vocea României dă muzica mai tare și în acest an, de pe 13 septembrie! În culise, Pavel Bartoș va fi responsabil cu gestionarea emoțiilor și le va fi alături susținătorilor concurenților. Actorul este entuziasmat de revenirea sa în noul sezon și abia așteaptă să ajungă din nou în casele românilor.

„Cu bucurie mă pregătesc de a lor interpretare și abia aștept să cunosc oameni faini și să văd cum vor face antrenorii tot posibilul să câștige concurenții favoriți în echipele lor – pentru că, vă spun din casă, vor fi voci extraordinare! Am ajuns la sezonul 12, iar entuziasmul e de fiecare dată mai mare pentru că show-ul ăsta are ceva aparte, care nu poate decât să-ți dea stare bună și efervescență! A, să nu uit… pentru prima dată în acest sezon, spun: SĂ FIE VOCE!”, a declarat Pavel Bartoș.

Sursă foto: TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton