Homepage  / Televiziune

Când are loc premiera Masterchef România 2024, sezonul 9. Anunțul făcut de PRO TV

Când are loc premiera Masterchef România 2024, sezonul 9. Anunțul făcut de PRO TV
4

de Cristina Țapu,

Ne mai despart doar câteva zile până la începerea noului sezon Masterchef, difuzat de către postul de televiziune PRO TV. Gina Pistol va prezenta emisiunea, în timp ce îndrăgiții chefi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu vor juriza farfuriile concurenților dornici să-și demonstreze talentul culinar.

Când va fi difuzat Masterchef România

PRO TV a anunțat data oficială de lansare a emisiunii în cadrul evenimentului de prezentare a grilei de toamnă:10 septembrie. Cei trei chefi au revenit la Masterchef, după mai bine de un deceniu în care nu au colaborat cu PRO TV. Așa cum era de așteptat, emoțiile sunt la cote maxime, însă chefii sunt convinși că noul sezon va fi unul excepțional, cu concurenți pe măsură.

După ce au apărut ani de zile la „Chefi la cuțite” pe Antena 1, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au semnat un nou contract pentru a apărea la „MasterChef” pe Pro TV. Noul sezon al show-ului culinar va fi difuzat de către PRO TV începând cu data de 10 septembrie, de la ora 20:30 și va fi difuzat în fiecare luni și marți. 

masterchef 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu revin în postura de jurați ai emisiunii „MasterChef România”, de la Pro TV. Pentru a-i determina să se întoarcă acasă, șefii postului TV le-au făcut o ofertă de nerefuzat.

La mijlocul lunii aprilie s-a confirmat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întorc la PRO TV în calitate de jurați pentru emisiunea „MasterChef”, aceștia fiind cei care au evaluat concurenții în primele trei sezoane ale show-ului culinar de mare succes de la PRO TV.

Gina Pistol este prezentatoarea noului sezon Masterchef

Prezentatoarea MasterChef România, Gina Pistol, a declarat că reîntâlnirea cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu a fost precum o revedere cu prieteni dragi.

„Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoționantă, plină de bucurie și cu planuri și speranțe pentru ce va urma. Și credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante”, a declarat îndrăgita prezentatoare.

Sursă foto: TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton