Homepage  / Televiziune

Când are loc premiera „Visuri la cheie” 2024, sezonul 11. A fost anunțată data oficială

Când are loc premiera „Visuri la cheie” 2024, sezonul 11. A fost anunțată data oficială
7

de Cristina Țapu,

Emisiunea „Visuri la cheie” a ajuns la cel de-al 11-lea sezon, iar telespectatorii continuă să fie impresionați de cazurile prezentate. Dragoș Bucur va reveni la cârma emisiunii și în acest sezon, însoțit de o echipă de arhitecți și designeri pregătiți să transforme orice vis, oricât de îndrăzneț ar fi el, în realitate. Iată când va avea loc premiera noului sezon!

Când are loc premiera sezonului 11 al emisiunii „Visuri la cheie”

Pro TV a prezentat, în cursul zilei de 21 august, grila de toamnă a emisiunilor pe care le difuzează. Așadar, telespectatorii vor trebui să mai aștepte până la data de 11 septembrie pentru a urmări noul sezon al emisiunii „Visuri la cheie”, prezentată și de această dată de către actorul Dragoș Bucur.

Sezonul 11 vine cu o nouă formulă în echipa proiectului! Alături de Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii, se vor afla Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Cristina Joia și Omid Ghannadi!

visuri-la-cheie-11Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De la an la an, aducem noutăți pentru cei de acasă, dar și pentru familiile la care ajungem și care ne devin, ulterior, inspirație. În sezonul 11, avem parte de o nouă formulă de arhitecți, care vă garantez că este una dintre cele mai bune echipe pe care le-am avut până acum, dar și de o serie de lucruri noi pe care abia aștept să le vedeți. Dăm startul cu încredere și suntem gata să învățăm noi lecții de la oamenii pe care îi vom cunoaște”, este mesajul lui Dragoș Bucur odată cu startul noului sezon.  

Omid Ghannadi revine în rândul arhitecților

După o pauză de trei sezoane, unul dintre cei mai iubiți arhitecți, Omid revine în cadrul echipei cu multă energie și dorință de a aduce o schimbare.  

Visuri la cheie schimbă vieți. O face repede și pentru un număr mare de beneficiari în fiecare an! Nu este o treabă ușoară, dar cu siguranță este o treabă foarte importantă. Schimbă destine pentru unii și moduri de gândire pentru alții. Pe unii îi salvează, pe alții îi conștientizează. Toate acestea sunt motivele pentru care m-am întors la Visuri la cheie. Oricât de mult am încercat să fac visuri la cheie și în afara emisiunii, mi-am dat seama că ceea ce face acest proiect este la o scară mult mai mare, așa că nu m-am mai putut ține departe de el și m-am întors. Am acumulat ceva idei de design și energie pentru binefacere în ultima vreme, așa că abia aștept să mă apuc de treabă și să le pun în aplicare. Hai! Renovarea începe acum!”, spune acesta.  

Sursă foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton