; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Imagine

Când apare Jumanji 4?

27 August 2020

Cel de-al patrulea film din seria Jumanji ar putea apărea în 2022, conform informațiilor existente în acest moment.

 

Jumanji 4 se află în prezent în faza de dezvoltare, regizorul lucrând la conținut, iar data lansării nu a fost anunțată oficial încă de către Sony, scrie The Digital Wise.

 

Filmările nu vor începe cu siguranță prea curând, având în vedere programul încarcat al lui Dwayne “The Rock” Johnson, care anul următor va putea fi urmărit în filmele Jungle Cruise, alături de Emily Blunt și Edgar Ramizer și Blak Adam. Actorul în vârstă de 48 de ani va putea fi urmărit și în Red Notice, alături de Gal Gadot și Ryan Reynolds.

 

Primul Jumanji a fost lansat în 1995, iar rolul principal i-a aparținut lui Robin Williams. După o pauză de 22 de ani, Sony a făcut un remake, intitulat Jumanji: Welcome to the Jungle, care i-a avut în rolurile principale pe Dwayne Johnson, Kevin Hart și Jack Black. În 2019 a fost lansat Jumanji: The Next Level, cu aceeași distribuție.

 

Cele două filme au fost primite foarte bine și au avut încasări uriașe: 962 de milioane de dolari pentru Jumanji: Welcome to the Jungle și 800 de milioane de dolari pentru Jumanji: The Next Level. Din aceste motive, Sony a anunțat aproape imediat după ce-a dea treia parte că va avea încă o continuare și va păstra aproape toți actorii.

 

Nici nu-i de mirare, având în vedere succesul acestui titlu. Jumanji nu este cunoscut doar datorită filmelor și a cârților, ci și grație jocului cu același nume, disponibil pe NetBet casino. Acesta a fost lansat în 2018 de compania NetEnt și s-a bucurat de un succes instant, având printre simboluri leul, pelicanul și crocodilul. Jumanji poate fi jucat pe NetBet, operatorul de jocuri de noroc care nu impresionează doar prin cele peste 2.000 de jocuri, ci și prin secțiunea NetBet pariuri sportive, unde sunt disponibile cele mai importante evenimente sportive.

 

Povestea Jumanji

 

Comedia Jumanji a apărut în 1995 și a avut la bază cartea cu același nume scrisă în 1981 de Chris Van Allsburg. Filmul l-a avut director pe Joe Johnston și l-a avut în rolul principal pe Robin Williams. Acesta a fost ajutat de Bonnie Hunt, Kirsten Dunst și Bradley Pierce.

 

Povestea se concentrează pe un joc supranatural, care eliberează pericole din junglă după fiecare aruncare de zar. Alan Parrish, interpretat de Robin Williams, rămâne prins în joc timp de 26 de ani, până când Judy și Peter Shepherd (Kirsten Dunst și Bradley Pierce) găsesc jocul și reușesc sa-l elibereze. Alan, de acum adult, o caută și găsește pe Sarah (Bonnis Hunt), cu care s-a jucat în urmă cu 26 de ani. Odata început, Jumanji trebuie terminat, pentru ca totul să revină la normal.

 

Jumanji: Welcome to the Jungle a apărut la 22 de ani distanță și are în prim plan patru elevi de liceu, care dau peste Jumanji, de această dată sub forma unui joc video, la 21 de ani distanță de la evenimentele filmului din 1995. Aceștia se găsesc prinși în joc ca niște avataruri, căutând să finalizeze o misiune alături de un alt jucător, care este prins în joc din 1996.

 

În fine, Jumanji: The Next Level are loc la trei ani de la Welcome to the Jungle, în care același grup de adolescenți, împreună cu un vechi prieten și două caractere noi, au rămas prinși în Jumanji. Acolo, toți se confruntă cu noi probleme și provocări atât cu avatarele vechi, cât și cu cele noi, în timp ce trebuie să caute o cale pentru a putea scăpa.

 

Dwayne Johnson, unul dintre actorii cel mai bine plătiți de la Hollywood,  a dezvăluit, într-un interviu acordat în luna decembrie a anului trecut, că un alt personaj din lumea Jumanji este un avatar propriu-zis, ticălosul Jurgen Brutal, și că va fi explorat într-o continuare. Directorul Jake Kasdan a confirmat intențiile de a menține distribuția de bază a celor două filme anterioare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare