Homepage  / Filme Online / Disney Plus

Când apare „Întors pe dos 2” pe Disney Plus. Filmul a înregistrat cele mai mari încasări din toate timpurile

Când apare „Întors pe dos 2” pe Disney Plus. Filmul a înregistrat cele mai mari încasări din toate timpurile
11

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fani. Filmul „Întors pe dos 2” (Inside Out 2) de la Disney și Pixar întră pe platforma Disney Plus. Filmul animat este campionul încasărilor pentru studiourile Pixar, devenind, de asemenea, al optulea film animat cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Iată când apare „Întors pe dos 2” pe Disney Plus. 

Când apare „Întors pe dos 2” pe Disney Plus 

Filmul „Întors pe dos 2” (Inside Out 2) de la Disney și Pixar debutează pe Disney Plus pe 25 septembrie. Mult așteptata și înduioșătoarea continuare s-a dovedit deja a fi un blockbuster de succes, fiind certificată „Fresh” pe Rotten Tomatoes™ și apreciată de critici ca fiind „perfecțiunea absolută, amuzantă” (Jazz Tangcay, Variety) și „o experiență de neuitat” (Landon Johnson, Awards Watch). „Întors pe dos 2” este filmul de animație cu cele mai mari încasări din toate timpurile, filmul de animație care a atins cel mai rapid 1 miliard de dolari la nivel global și este în prezent filmul cu numărul 8 în topul celor mai mari încasări din istoria box office-ului mondial. 

„Întors pe dos 2” de la Disney și Pixar se întoarce în mintea adolescentei Riley, tocmai când sediul central este supus unei demolări bruște pentru a face loc în mod neașteptat unor noi emoții! Bucuria, Tristețea, Furia, Frica și Dezgustul, care au condus mult timp o operațiune de succes după toate aparențele, nu sunt sigure cum să se simtă atunci când apare Anxietatea. Și se pare că ea nu vine singură. Filmul este regizat de Kelsey Mann și produs de Mark Nielsen. 

Când apare „Întors pe dos 2” pe Disney Plus  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

De asemenea, Disney Plus  a lansat o ofertă pentru o perioadă limitată. Până pe 27 septembrie, abonații noi și cei existenți eligibili, se pot bucura de toate filmele și serialele noi din această toamnă disponibile pe Disney Plus pentru 10.99 lei / lună în primele trei luni. Pentru abonare și mai multe detalii, puteți accesa www.disneyplus.com. 

„Întors pe dos 2”, filmul cu cele mai mari încasări din istoria Pixar

La o lună de la lansarea sa din 14 iunie (inclusiv în cinematografele din România – n.r.), filmul „Întors pe dos 2” încasase deja, potrivit variety.com, 1,25 miliarde de dolari la nivel global, depășind recordul de 1,24 miliarde de dolari al marelui succes „Incredibilii 2” / „Incredibles 2” (lansat în 2018).

Celelalte titluri de succes din istoria filmului de animație sunt „Regatul de gheață” / „Frozen” (2013), cu 1,29 miliarde de dolari încasări la nivel global, „Super Mario Bros: Filmul” / „The Super Mario Bros. Movie” (2023), cu 1,36 miliarde și „Regatul de gheață II” / „Frozen II” (2019), cu 1,45 miliarde.

Întors pe dos 2” a depășit rapid încasările globale ale predecesorului său, „Întors pe dos” (2015), care a câștigat 859 de milioane de dolari la nivel internațional. Acest record nu este o surpriză pentru studiourile Disney, care au anunțat că „Întors pe dos 2” este, totodată, filmul de animație care a atins „cel mai rapid” un miliard de dolari încasări la nivel mondial, adică la mai puțin de trei săptămâni după lansare.

Sursa foto: Disney Plus

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton