; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

14711867_334866016871264_1770848521180676096_n

Canan Ergüder („Lupta rozelor”) a fost diagnosticată cu cancer la sân! Mărturisirile dramatice ale actriței

08 April 2021

Deși știrea a ajuns în presă mai repede decât se aștepta, turcoaica, pe care telespectatorii români o știu din serialul „Lupta rozelor', a confirmat în social media că da, e adevărat, are cancer la sân.

 

Canan Ergüder (43 de ani), actriță foarte cunoscută în Turcia, pe care noi o știm din serialul „Lupta rozelor', traversează o perioadă foarte grea: acum o lună și jumătate a aflat că are cancer la sân și, după o primă intervenție medicală, se pregătește de chimioterapie.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Canan Erguder (@cananerguder1)

Imediat ce-a aflat teribila veste, scrie presa turcă, Canan Ergüder a întrerupt lucrul la serialul „Menajerimi Ara', cerându-și iertare întregii echipe, și a început tratamentul sub atenta îndrumare a doctorilor. Partea bună este că actrița stă foarte bine cu moralul, plus că are alături de ea, gata să o susțină, pe soțul ei, Kenan Ece, și toată familia extinsă.

 

Iată și declarația oficială a actriței:

 

„Dragi prieteni, urmăritori și fani care sunteți curioși în privința mea.

Intenția mea era să scriu despre ultimul meu episod în „Menajerimi Ara', dar vestea aceasta a ajuns la voi mai repede. Da, știrea despre sănătatea mea e adevărată. Acum o lună și jumătate am fost diagnosticată cu cancer la sân. Aceasta este fotografia pe care i-am trimis-o managerului meu după operație. V-o trimit și vouă pentru că am făcut-o când mă simțeam foarte optimistă. Va fi un proces complicat, dar îmi păstrez moralul ridicat. Nu vă faceți griji, o să fiu bine. O să muncesc până în ultima clipă, atâta timp cât îmi va permite tratamentul. Eu sper să mai apar în alte 3 episoade. Din păcate, e mai devreme decât voiam eu, mai ales că traversăm și perioada asta de pandemie. Aș vrea să mulțumesc familiei mele dragi, colegilor mei de serial, postului Star TV și companiei Ay Yapim pentru că faptul că m-au înțeles și susținut, indiferent de decizia mea'. 

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Canan Erguder (@cananerguder1)


 

Cine este Canan Ergüder?

Canan Ergüder a debutat în actorie în urmă cu 14 ani, în serialul „Biçak Sirti', iar de atunci a mai jucat în producţii precum celebrul „1001 de nopți' (în care a interpretat-o pe Eda), dar şi în piese de teatru. În 2014, a avut un rol mic în filmul „Promisiunea' („The Water Diviner'), în care joacă Russell Crowe şi Olga Kurylenko. 

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Canan Erguder (@cananerguder1)

Imediat după „Lupta rozelor' (în original „Güllerin Savaşı'), a apărut în „Tight Dress', o dramă cu Tuba Büyüküstün. De anul trecut, are un rol principal în „Menajerimi Ara', serial care era remake-ul turcesc al producției franceze „Call My Agent'. 

 

La 18 ani, Canan a plecat în America, unde a locuit timp de 14 ani. Acolo, ea a studiat sociologia şi teatrul şi a făcut un master în actorie. Actriţa a făcut balet şi flamenco şi este pasionată de echitaţie.

 

După o primă căsătorie eșuată, cu un regizor american, între 2006 și 2009, Canan a avut o relație cu Tardu Flordun, unul dintre actorii principali din „1001 de nopți'. 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Canan Erguder (@cananerguder1)


 

Ulterior, și-a refăcut viața alături de Kenan Ece, care a jucat și el în „Lupta rozelor'. Cei doi sunt căsătoriți din 2017 și din 2018 sunt părinții unui băiețel, Demir.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Canan Erguder (@cananerguder1)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare