; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

SPI International Dizi January2021 Social

Canalul Dizi distribuit de SPI International este disponibil pentru abonații Focus Sat

14 January 2021

SPI/FilmBox continuă să-și extindă prezența în România prin noi acorduri de distribuție cu parteneri cheie. Noul acord cu Focus Sat, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, pune la dispoziția abonaților canalul SPI de seriale turcești captivante Dizi, pentru abonații care dețin pachetul de bază-extra MozaicPlus, începând cu 4 ianuarie 2021. Canalul va fi oferit în limba turcă (originală) cu subtitrare în limba română.

„Suntem încântați să putem aduce lumea fascinantă a serialelor turcești prin Dizi unui public mai larg din România, împreună cu unul dintre partenerii noștri pe termen lung, Focus Sat', a spus Tamas Fülöp, Director Regional de Operațiuni la SPI International. „Serialele turcești au călătorit în 146 de țări din întreaga lume, ajungând la 700 de milioane de oameni. Ceea ce face ca Dizi să fie unic este că aduce cele mai bune seriale turcești de la producători importanți într-un singur loc pentru ca toți să se bucure de ele, 24 de ore din 24', a adăugat Fülop.

Lansat în aprilie 2019, Dizi ajunge în prezent la 25 de milioane de case din întreaga lume în 81 de țări, crescându-și rapid prezența la nivel mondial, cu lansări recente în Africa și Orientul Mijlociu. Cu peste 600 de ore de conținut proaspăt, incluzând seriale aclamate la nivel mondial, cele mai importante titluri ale canalului includ: Dragoste infinită – premiat cu Emmy International, Intrusul, Răzbunare pe tocuri, Unchiul Kara, Dragoste de contrabandă, 20 de minute, În dragoste și în război, Eșarfa roșie și Sfârșitul.  Dizi transmite, de asemenea, pentru prima dată, trei seriale unice și exclusive pe plan internațional: Mame și mămici, Cinci frați și A 8-a zi.

„Monitorizăm constant tendințele în interesul consumatorilor pentru diferite genuri, canale de televiziune specifice sau tipuri de programe și încercăm să le integrăm în oferta noastră de conținut. Ne concentrăm toate eforturile pe îmbogățirea gamei noastre cu filme noi, seriale și alte conținuturi TV atractive, iar parteneriatul nostru de lungă durată cu SPI International este o dovadă vie în acest sens', declară Mihai Tilina, Director General Eviso Marketing Advisory România SA.

FilmBox – canalul emblemă al SPI – este disponibil și pentru abonații Focus Sat prin ofertele liniare și la cerere. Toți clienții Focus Sat cu un abonament activ la pachetul premium FilmBox pot accesa serviciul de streaming FilmBox Live fără costuri suplimentare.

Focus Sat transmite, de asemenea, alte șapte canale din portofoliul extins SPI / FilmBox, inclusiv canalele de film FilmBox, FilmBox Stars, FilmBox Family, FilmBox Premium, FilmBox Extra HD și două canale tematice, FightBox și DocuBox

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare