; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DIGI_SPORT_v1

Canalul Digi Sport împlineşte astăzi cinci ani de existenţă

23 July 2014

Postul cu profil sportiv al companiei RCS&RDS împlineşte azi cinci ani de la prima emisie. În această perioadă, Digi Sport a difuzat câteva dintre cele mai importante competiţii sportive din Europa şi nu numai, de la UEFA Champions League şi campionatele de fotbal din Spania, Italia şi Franţa până la Campionatul Mondial de Motociclism şi turneele de tenis de la Wimbledon şi din seria ATP 1000.

„În cinci ani, la Digi Sport am avut 16.000 de transmisiuni în direct, ceea ce înseamnă 16.000 de momente unice pentru toţi iubitorii sportului', a declarat producătorul general Radu Abramescu.

„Au fost doar primii cinci ani dintr-o poveste de succes care va fi dusă mai departe de profesioniştii Digi Sport', l-a completat comentatorul Dan Ştefănescu.

Posturile Digi Sport şi Digi Sport Plus au debutat în 2009, iar în 2010, Digi Sport a început şi emisia la standarde HD. La jumătate anului 2011, Digi Sport şi Digi Sport Plus au devenit Digi Sport 1 şi 2, iar Digi Sport 3 a apărut la scurt timp după aceea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare